RTL- en SBS-kijkers slachten André Hazes jr. af na persmomentje

Het is echt ongekend welke reacties André Hazes jr. losmaakt. Zelfs na een relatief onschuldig tv-interview met zijn nieuwe vriendin gaan de kijkers van RTL Boulevard en Shownieuws he-le-maal los.

Sarah van Soelen en Monique Westenberg © RTL Boulevard

Rachel Hazes heeft vanmiddag in een Amstelveens winkelcentrum een vrij onbenullig theekraampje geopend, maar ze wist zich gelukkig verzekerd van de nodige media-aandacht. Alle aandachttrekkende Hazesjes waren er namelijk bij. Behalve dochter Roxeanne natuurlijk, die haar moeder echt helemaal spúúgzat is.

Tsunami aan kritiek

Gelukkig was André er wel, mét zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen én zijn hele nieuwe schoonfamilie. Ook zij moeten nu allemaal voor de camera. Ze werden natuurlijk stuk voor stuk vollédig om de nek gehangen door Rachel. Álles om André’s ex Monique Westenberg, aan wie ze een gruwelijke hekel heeft, een slecht gevoel te geven.

RTL Boulevard en SBS Shownieuws hebben nu allebei een voorproefje van hun interviews met André en Sarah online gezet (zie hier en hier) en de mensen reageren echt vernietigend. De Facebook-pagina’s van beide rubrieken staan – zonder te overdrijven – echt vól van de mensen die zich een versuffing ergeren aan het tweetal.

Bloemlezing

Een korte bloemlezing van alle vernietigende reacties op de Facebook-pagina van RTL Boulevard en die van Shownieuws. Stoelriemen vast!

RTL-kijker Noor: “Ze zijn gewoon heel schaamteloos en egoïstisch. Hij is vier maanden na verloofd te zijn weggegaan en al smoorverliefd op een ander terwijl hij dit eerst ontkende. Dan maakt hij ook een stom liedje voor zijn zoontje die nergens op slaat. Zo vies dat ze met hun geklef hebben liggen pronken op sociale media terwijl Monique voor de kleine zorgde en een gebroken hart heeft. 🤮🤮🤮”

Natasja: “Dit is gewoon de ‘mannelijke’ versie van Barbie. Die spoort ook niet en ruilt ook makkelijk iedereen in voor een nieuw ‘grote’ liefde. Sneu mannetje 🤮”

#teammonique

De meeste mensen zitten nog steeds in het kamp van Monique Westenberg, die voor hun zoontje zorgt terwijl André lekker de hort op gaat met zijn nieuwe vriendin.

Claudia: “Dat je verliefd wordt op een ander, dat kan gebeuren. Maar dat je dan vervolgens continu roept dat je eindelijk de ware hebt, dat deze chick wél in de smaak valt bij je moeder, dat je samen een huis koopt en dat je te pas en te onpas foto’s plaatst… nee, dan ben je gewoon een kinderachtig ventje. Maar dat heb je waarschijnlijk van je moeder. Rachel is geen haar beter.”

Mafklapper

En ook de Shownieuws-kijkers gaan he-le-maal los. “Mafklapper met z’n ’trots met wie ik mag lopen’. Aardig voor Moon, steek die maar in je zak… Wat een bullebak”, zegt Astrid.

Lydia: “Iedereen heeft mening mag maar wel een ding vergeet niet dat Monique nu alleen met haar zoon is wat zijn vader ziet hij heel weinig te druk. En Rachel PFFF.”

En Menske vindt Sarah aandachtsbelust: “Yessssss ze heeft haar doel bereikt… Ze mag nu ook praten op tv. Ja ja dan ben je wat 🤣.”

RTL Boulevard en Shownieuws zenden vanavond de volledige interviews uit op televisie.

Fragment

André en Sarah bij Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen