Ronald Molendijk vindt Connie Witteman ronduit smakeloos

Ronald Molendijk vindt het smakeloos dat Connie Witteman op haar Instagram beelden heeft gedeeld van hoe haar zoon Marvin door een ambulance wordt opgehaald. “En dat post je wel?!”

Connie Witteman en Ronald Molendijk © Instagram, Shownieuws

De zoon van Connie is vrijdagavond opgehaald door een ambulance, omdat het coronavirus vat op hem heeft gekregen. De granfluencer laat weten daarom voorlopig even offline te zijn, maar niet voordat ze de ambulancebeelden deelde en daarmee alle showmedia haalde. Het leidt her en der tot kritische reacties.

Connie offline

Het nieuws werd gisteren besproken in Shownieuws. Bart Ettekoven, een van Connie’s aartsvijanden, merkte op: “Connie was niet bereikbaar en wilde om begrijpelijke redenen niets daarover kwijt. Ze is ook offline gegaan en heeft haar volgers gevraagd om begrip daarvoor. Ze is toch altijd wel snel van het verantwoorden als ze even niet online is, omdat ze heel veel mensen constant antwoordt in de dm’s, mensen die vragen hebben.”

Ronald daarop cynisch: “En die kunnen niet een paar dagen zonder Connie, denkt ze?”

Bart vervolgens: “Nou ja, ik weet niet wat zij denkt, maar ze stelt hen in elk geval op de hoogte waarom ze er niet is.”

Smakeloos

Ronald: “Maar de ambulance die je zag, is de echte ambulance waarin haar zoon werd afgevoerd?”

Bart: “Daar gaan we dan maar even vanuit, ja.”

Ronald: “En dat post je wel?”

Bart: “Haha, ja.”

“Smaakvol”, antwoordt Ronald daarop, waarmee hij uiteraard te kennen geeft dat hij het ronduit smakeloos vindt.

Dagtaak

Presentatrice Airen Mylene: “Maar goed, als Connie aanwezig is op social media, dan is ze echt heel erg aanwezig, hè?”

Bart: “Ja, dan is ze echt de hele dag bezig. Ze heeft wel eens gezegd dat ze zes tot zeven uur per dag vragen van mensen aan het beantwoorden is. Dat is bijna een dagtaak voor haar. Daar heeft ze nu even geen tijd voor, zegt ze.”

Die socialmediaverslaving leidde tot verbijstering in de studio.

Connie in tranen

Connie was vorig jaar zomer huilend te zien in Shownieuws, omdat haar Instagram was gehackt. “Het is ontzettend emotioneel allemaal. Ik denk dat ik echt de enige ben die ook ’s morgens, ’s middags en ’s avonds twee uur zit te antwoorden, dus echt zes uur per dag.”

Bart merkte toen cynisch op: “Ik zit hier echt met open mond naar te kijken. Dit is toch niet serieus, jongens? We hebben het gewoon over Instagram en dat account was er even af. Ze doet werkelijk alsof er een Derde Wereldoorlog uitgebroken is.”

Reactie van Connie

Terug naar de ambulancebeelden: Connie heeft inmiddels gereageerd op de kritiek. “Ik heb het filmpje van de ambulance niet zelf opgenomen, maar toegestuurd gekregen, dit is uit huis gefilmd en ik woon daar niet!”, zegt ze.

“Omdat ik niet bij mijn zoon mocht zijn in verband met gevaar voor besmetting van COVID-19 moest ik alles buiten op een afstand van anderhalve meter gadeslaan hoe mijn zoon uit zijn huis in de ambulance werd gezet en daar direct een infuus en zuurstof kreeg toegediend!”

En dan sneert ze naar de Ronald-achtige critici: “Denken is zo buitengewoon moeilijk dat velen de voorkeur geven aan oordelen.”

Ambulancebeelden

Connie’s ambulancebeelden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u in deze kwestie team-Connie of team-Ronald?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen