Gordon krijgt pluim na optreden bij Beau: ‘Hij bashte niemand’

Gordon krijgt een flinke pluim van Patty Brard na zijn optreden in de donderdaguitzending van Beau. Ze vindt het knap dat hij naar niemand uithaalde, ook niet naar Angela de Jong of Gerard Joling.

Gordon © Beau

SBS 6-ster Gordon onthulde aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens dat zijn opvliegerigheid in het verleden werd veroorzaakt door zijn drank- en drugsprobleem en de schommelingen in zijn suikerspiegel. Toen Filemon Wesselink hem met zijn beruchte lange tenen confronteerde, gaf Gordon aan dat hij tegenwoordig veel beter met kritiek omgaat.

Nieuwe Gordon

Er zat gewoon een heel nieuwe Gordon aan tafel, aldus Patty Brard in Shownieuws. “Je merkt gewoon dat Gordon zich steeds kwetsbaarder opstelt en liever is. Hij was bij Beau en hij is liever naar zichzelf en staat dichter bij zichzelf.”

Ze vond het een interessante uitzending. “Beau was niet helemaal van: we gaan hem doorzagen, maar Filemon was daarentegen wel degelijk van plan om het een en ander te vragen, van: hoe kan het dat jij altijd iedereen zo veel sneren uitdeelt?”

Angela de Jong

Gordon had daar een mooie reactie op, vindt Patty. “Gordon stelde heel kwetsbaar op en zei voor het eerst dat zijn drank- en drugsgebruik wel eens voor zijn opvliegerigheid hebben gezorgd en dat diabetes natuurlijk ook niet helpt in deze. Dat is ook daadwerkelijk zo. Als je suikerspiegel fluctueert, dan heeft het invloed op je stemming.”

Ze geeft hem een flinke pluim. “Eigenlijk vond ik het zo lief, omdat hij zich voor het eerst kwetsbaar toonde. Hij zei ook niks geks over mensen. Over Geer vooral en ook geen Angela de Jong kwam eraan te pas. Ik vond het echt wel een mooi interview en een mooi liedje wat hij heeft gezongen.”

Optreden

Gordon zong bij Beau zijn nieuwe single:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het ook zo knap dat Gordon zich gedroeg bij Beau?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen