Gerard Joling moet bedpartner raden op SBS 6: ‘Is het Thomas Berge?’

Gerard Joling moest gisteren in de talkshow Hoge Bomen raden welke van zijn 4.500 bedpartners hem toezong in een vogelpak. Opvallend genoeg riep hij daarbij steeds de naam van Thomas Berge.

Gerard Joling in Hoge Bomen © SBS 6

RTL 4-ster Gerard kwam er aan de vleugel van Jeroen van der Boom niet onderuit om ook iets te vertellen over zijn intieme leven. Hij heeft immers ooit in de media geroepen dat hij zeker met 4.500 heren het bed heeft gedeeld. “Dat lijkt me iets veel, maar ik heb niet stilgezeten, net zoals een ander. Zo moet je het gewoon zien. De pony laten grazen.”

Thomas Berge

Jeroen organiseerde daarop een spelletje. “Van de 4.500 bedpartners, heb ik er eentje hier. Net als in The Masked Singer moet je gaan raden wie het is.”

Vervolgens werd hij toegezongen door een man in een vogelpak. “Ohhh, Thomas Berge?! Het is Thomas, dat hoor ik aan zijn stem!”, aldus Gerard. Toen dat antwoord niet juist bleek, riep hij: “Is het echt een bedpartner? Ik heb geen idee.”

Het bleek uiteindelijk Hans Klok te zijn, maar door op Thomas Berge te gokken, voedt Gerard wederom de geruchten dat de zanger van de herenliefde zou zijn. Jeroen tegen Hans: “Je zong goed man. Hij dacht zelfs Thomas Berge en die kan zingen, hè?”

Politici

Gerard heeft niet alleen het bed gedeeld met Hans, maar ook met politici. “Ja, dat is echt zo. Dat gaan de mensen ook wel een keer lezen, ik ga dat alleen nu niet vertellen.” Jeroen verbaasd: “Lezen?” Gerard: “Ik ga ooit toch nog wel een boek schrijven of een biografie.”

Jeroen: “Wordt het dan net zo’n boek als Gordon met allemaal schandalen?” Gerard: “Nee, we houden het positief. Niet met schandalen, maar je wil toch wel dat het verkoopt. Er zijn zo veel dingen die mensen nog niet van mij weten.”

“Noem eens een ding wat ze nog niet van jou weten”, aldus Jeroen daarop. Gerard: “Zo, je hebt wel een cursus journalistiek gehad, geloof ik hè? Hahaha. Het is een goede vraag Jeroen, ik ben trots op je p*k. Ik kan dat echt niet doen, Jeroen. Ik denk dat heel veel mensen daar niet blij van worden.”

Thierry Baudet

En hoe zit het met Thierry Baudet? Die plaatste laatst op Instagram een innige foto met Gerard. “Dat heb ik niet gepost. Dat heeft hij zelf gepost, hè? Hij zit hier bij me thuis en de foto is gemaakt door zijn beveiligers. Ik heb zelf wel tien foto’s van: zo gezellig, hoe is het, dit en dat. Nee, maar jongens, daar moet je heel voorzichtig mee zijn.”

Is Thierry een goede vriend? “Het is gewoon een kennis en ik heb met hem een paar keer gezongen, want hij speelt ook piano. Dat was voor een radio-uitzending en sindsdien drinken we af en toe een wijntje. Dat heeft niets te maken met mijn politieke voorkeur.”

Gerard als Forum-stemmer?

Stemt Gerard op Forum voor Democratie? “Ik ben het in heel veel dingen wel met hem eens, maar ook in heel veel dingen niet met hem eens. Ik heb de laatste paar jaar wel geleerd dat je daar heel voorzichtig mee moet zijn, want je wordt zo neergezet en daar moet je voor uitkijken.”

“Ik heb dit jaar ook niet verteld waar ik op gestemd heb. Dat hou ik lekker voor me.”

Instagram

Gerard en Thierry:

Fragment

Gerard in Hoge Bomen:

https://www.youtube.com/watch?v=2LQEFzign3A&ab_channel=SBS6

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u ervan dat Gerard Joling zijn bekende bedpartners wil onthullen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen