Rachel Hazes krijgt veeg uit pan van Boulevard, steun van Shownieuws

De woedeuitbarsting van Rachel Hazes over negatieve reacties op internet leidt tot gemengde reacties. RTL Boulevard vindt haar zwaar hypocriet, terwijl Shownieuws haar ten volste steunt.

Rachel Hazes © NPO

Rachel heeft gisteren gepikeerd de reactiemogelijkheid van haar Instagram-pagina uitgeschakeld, omdat ze boos is over de vele negatieve reacties die ze krijgt. Het geestige is dat ze die stortvloed aan negatieve reacties juist heeft uitgelokt door zélf een ranzige reactie te plaatsen. Ze besmeurde dit weekend in het openbaar haar eigen dochter Roxeanne.

‘Rachel is te ver gegaan’

Van de bezoekers van Mediacourant vindt 94 procent dat Rachel met haar bizarre reactie aan dochter Roxeanne zélf veel te ver is gegaan en dat zíj juist de reactiemogelijkheid moet worden ontnomen.

RTL Boulevard blijkt de felle kritiek op Rachel te delen, maar bij Shownieuws zitten haar goede kennissen Albert Verlinde en Guido den Aantrekker wél in het pro-Rachel-kamp.

Luuk vindt Rachel hypocriet

Het nieuws dat Rachel de reacties op haar Instagram-pagina sluit, werd gisteren kort aangestipt in RTL Boulevard. “Maar zij heeft toch van de week zelf ook een vervelende reactie geplaatst onder een foto van Monique? Ze had gereageerd op de reactie van haar dochter Roxeanne”, merkte Marieke Elsinga op.

Luuk Ikink daarop: “Ja, zij begon ineens over een hond die dan ineens weg was gedaan ofzo. Het was gewoon een beetje een heel flauwe, nare reactie, dus zij is er zelf ook wel van, van een beetje trollen online.”

Marieke beamend: “Ja.”

Shownieuws steunt Rachel

Rachel had de mazzel dat niet aartsvijand Evert Santegoeds, maar haar goede relaties Albert Verlinde en Guido den Aantrekker gisteren aan de Shownieuws-desk zaten. “Het doet haar best wel heel veel. Ze is een gevoelige vrouw en dat zou je misschien op het eerste gezicht niet zeggen”, merkte Guido op.

De Story-baas: “Ik wil nog even aanvullen op Albert: kijk, er is heel veel kritiek op Rachel, maar ik begrijp niet zo goed waarom, want die serie wordt enorm goed gewaardeerd. De mensen moeten niet vergeten dat die hele documentaire er niet was geweest zonder Rachel. Zij is natuurlijk echt de bewaakster van het erfgoed van André.”

Tijger Rachel

Albert: “Ik val je hier echt bij, want ik ken Rachel zelf ook erg goed. Die vecht als een tíjger en niet voor haar eigen portemonnee, want dat zegt iedereen, maar voor het erfgoed van André. Daarom praten we nog steeds over hem. Dat is echt haar werk en haar verdienste. Dat moet echt genoemd worden.”

Guido: “Er zijn maar twee portemonnees waar zij rekening mee houdt en dat zijn de portemonnees van haar zoon en dochter.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen