Keiharde kritiek op Roxeanne Hazes: ‘Ze is selectief gekwetst’

Roxeanne Hazes is selectief gekwetst als het gaat om privébeelden van haar familie die naar buiten worden gebracht. Ze heeft zelf ook wel eens een filmpje online geplaatst, luidt de kritiek.

Roxeanne Hazes © YouTube

Het was voor Roxeanne flink slikken toen ze woensdagavond naar de première van de vierdelige André Hazes-documentaire keek op NPO 3. Daarin werden privébeelden van haar familie uitgezonden die ze zelf nog nooit heeft gezien. Ook door haar zelf gedraaide beelden werden gebruikt, terwijl ze daar vooraf expliciet tegen had geprotesteerd.

Selectief gekwetst

De AvroTros is nu door de knieën gegaan en heeft de bewuste beelden uit de documentaire geknipt. Story-baas Guido den Aantrekker vindt Roxeanne echter maar een zeurkous, liet hij gisteren blijken in de vroege editie van Shownieuws.

Guido: “Het is een beetje opmerkelijk als je nagaat – en we zien het hier in beeld – dat zij zelf vorig jaar nog een video heeft geplaatst op haar Instagram die vergelijkbaar is met die beelden. Het lijkt wat selectief die gekwetstheid.”

Relaxter

Presentatrice Dyantha Brooks: “Maar goed, ik kan me voorstellen: haar vader is zó bekend dat die paar beelden die ze voor zichzelf heeft, dat ze daar ook selectief in is.”

Guido: “Ja, maar weet je wat het is: als je bijna álles van je privéleven op Instagram zet en ook het verleden als lid van de familie Hazes hebt meegemaakt, dan zou je daar een beetje wat relaxter in kunnen zijn, maar dat is natuurlijk aan haar.”

‘Not done’

’s Avonds waren Guido’s collega’s in de late editie van Shownieuws juist allemaal pro-Roxeanne. Ronald Molendijk: “Eigenlijk is het heel simpel. Als een meisje ‘nee’ zegt, dan bedoelt ze ‘nee’. Toch?”

Patty Brard: “Ik vind het zo ‘not done’ dat je dit alsnog toont. Bovendien mag het helemaal niet.”

En Bart Ettekoven: “Het was ook helemaal niet nodig geweest.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen