Eva Jinek geeft teken van leven tijdens megalange vakantie

Eva Jinek heeft het mooi voor elkaar bij RTL: naast een salaris van 1,2 miljoen euro per jaar, heeft ze dit jaar ook nog eens zes maanden vrij gekregen. Ze is nu één maand onderweg en laat van zich horen.

Eva Jinek © Instagram

Het is evident dat de verveling al flink heeft toegeslagen bij Eva: in een uitermate flauw Instagram-filmpje met Lize Korpershoek – de dames bellen elkaar in de intro met een banaan – roept de talkshowdiva kijkers op om allemaal vragen aan hen te stellen. Die gaan ze dan binnenkort samen beantwoorden, ook op Instagram.

Eva en Lize op de bank

Lize, de vriendin van Tim Hofman die twee jaar geleden flink de media-aandacht zocht met haar boodschap dat ze niet van vrijen houdt, maakte vorig jaar ook al een korte Instagram-serie met Eva. Hierin bespraken ze op de bank allerlei ditjes en datjes. Daar komt nu een vervolg op, ditmaal echter alleen met vragen van kijkers.

Daarom roepen de dames hun volgers op om allerlei vragen in te sturen. “Samen op de bank hangen, dat beviel wel en daarom komt er binnenkort een vervolg op de videoserie. Deze keer gaan we kijkersvragen beantwoorden. Jullie vragen dus!”, laat Eva weten.

‘Wat motten we anders’

Waar mogen de vragen over gaan? Eva: “Die mogen over van alles gaan: werk, geld, je ex… of diens ex, daten, stoomreinigers, kattenkwaad en ga zo maar door.”

Is zo’n Instagram-serie niet meer iets voor een BNNVARA-gezicht in plaats van een gerenommeerde talkshowhost? Het is puur verveling, geven de dames aan. “Wat motten we anders.”

Filmpje

Het filmpje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen