Jamai Loman uit felle kritiek op werkgever RTL: ‘Dit begrijp ik niet’

Jamai Loman begrijpt er helemaal niets van dat zijn werkgever RTL het tv-programma De Deurwaarders uitzendt. Dit soort beelden moet je helemaal niet willen vertonen, vindt de Voice Kids-ster.

Jamai Loman Beeld: RTL

De Deurwaarders is een realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. Het zijn stuk voor stuk zaken die enorm veel leed veroorzaken in mensenlevens. Daar moet je geen amusement van maken, vindt Jamai.

Deurwaarders

Op de vraag waar hij liever niet naar kijkt, antwoordt Jamai in Veronica Magazine: “De Deurwaarders. Waarom dat wordt uitgezonden, begrijp ik echt niet. Ik vind het voor die mensen zo verschrikkelijk. Die hebben al genoeg aan hun hoofd en dan zet je er ook nog even een camera op.”

Een flinke sneer van Jamai aan het adres van RTL’s tv-directeur Peter van der Vorst dus. Hij greep eerder wel in toen er kritiek ontstond over de verleidingsprogramma’s van RTL en toen er ongewenst cabaret werd uitgezonden in de talkshow van Eva Jinek.

The Voice

Jamai kijkt wel graag naar de integere realityprogramma’s van de NPO. “Ik Vertrek is een programma dat ik trouw terugkijk. Dat vind ik zo’n heerlijk programma. Soms denk ik ook wel eens: ik laat de boel de boel en ik ga lekker kamers verhuren in Spanje. Die mensen doen dat gewoon. Ik vind dat heel dapper.”

Voor het beste programma aller tijden komt Jamai wel weer terug bij RTL: “Dat vind ik een lastige vraag. Maar als ik echt moet kiezen, zeg ik toch The Voice of Holland. Ik vind het gewoon een briljant programma.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet De Deurwaarders van de buis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen