Dennis Schouten zwartgemaakt door aartsvijand: ‘Holy sh*t’

Dennis Schouten (25), de grote ster van de online hit RoddelPraat, wordt zwartgemaakt door zijn aartsvijand Alice Olsthoorn. Hij wordt in haar podcast beschuldigd van verkrachting.

Dennis Schouten en Alice Olsthoorn © YouTube

Er wordt al bijna een jaar flink geruzied tussen Dennis en Alice. Vorig jaar juli werd Dennis de laan uitgestuurd bij de YouTube-tak van Talpa na een grapje over de transseksuele vlogster. Zij werd in RoddelPraat een ’tranny’ genoemd. Sindsdien wordt Alice regelmatig op de hak genomen in de populaire showrubriek op YouTube.

Alice beschadigt Dennis

Alice heeft naar eigen zeggen lange tijd enorm gezeten met de aanvallen vanuit de RoddelPraat-hoek, maar slaat nu keihard terug in haar podcast Flopcast de Podcast. Hierin lanceren zij en collega Aron Korff het gerucht dat Dennis gemeenschap zou hebben met minderjarige meisjes en zich zelfs schuldig zou hebben gemaakt aan verkrachting.

“Er gaan wel wat verhalen achter de schermen rond”, zegt Alice. Aron: “Moeten we het vertellen?” Alice: “Durf jij het te vertellen?” Aron: “Ik durf het wel te vertellen.”

‘Nieuwe Kaj van der Ree’

Vervolgens komen Alice en Aron over de brug. “Wat heb je achter de schermen gehoord? Het is natuurlijk niet officieel wat we allemaal horen, maar het zijn gewoon roddels die langs zijn gekomen”, aldus Alice.

Aron daarop: “Weet je, ik zeg het gewoon als een roddel, want zij praten ook alleen maar over roddels, dus of het nou waar is of niet, dat maakt niet uit. Bij deze maken wij vandaag ook even een RoddelPraat. Dit is mijn roddel over Dennis: ik heb gehoord dat hij net als Kaj van der Ree het met meisjes doet die jonger zijn dan 18.”

Alice bevestigend: “Ja…”

Verkrachting

Daarna wordt er zelfs een verkrachtingsgerucht gelanceerd. Aron: “Ik heb één keer gehoord dat hij met een meisje wat drinken was bij hem thuis en dat meisje was helemaal wasted. Toen heeft hij haar op bed gelegd en toen is hij lekker gaan gobbelen. Toen kwam van het één het ander.”

Alice: “Holy sh*t.” Aron: “Ja, dat heb ik gehoord.” Alice: “Maar we weten dus niet of het waar is. We mogen niet zeggen dat het waar is.”

Aron: “Nee, we mogen het niet zeggen, maar het is ook een roddel. Het is onze RoddelPraat, mede mogelijk gemaakt door Alice Olsthoorn.”

RoddelPraat reageert

Jan Roos reageert verbolgen op de website van RoddelPraat. “Kijk eens aan. Zelf lopen piepen dat je beledigd bent, maar onze Dennis even in de pedohoek smijten. En als dat nog niet genoeg was vertellen ze dat hij een dronken meisje zou hebben verkracht. Lekker smaakvol. Echt heel Talpa.”

En Dennis zelf zegt: “Talpa, ik neem aan dat jullie mensen die zulke grote leugens bedenken om te scoren ook eruit gooien?”

Podcast

De podcast van Alice:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u team-Alice of team-Dennis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen