Frits Huffnagel pislink op Patty Brard: ‘Ik ben hier echt boos over’

Frits Huffnagel is woest op Patty Brard, een van zijn collega’s bij Shownieuws. Hij heeft haar vrijdagavond in de showrubriek flink op haar plek gezet. “Ja, ik ben daar echt boos over.”

Patty Brard en Frits Huffnagel © Shownieuws

Patty Brard uitte donderdagavond in hetzelfde programma felle kritiek op het nieuwe Songfestival-liedje van Jeangu Macrooy. “Het deed mij denken aan een Lidl-reclame. Dat je poppetjes moet sparen en dat je dan denkt: ik heb Bobby Broccoli nog niet”, merkte de presentatrice op.

Echt boos

Dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij Frits, die in de Raad van Toezicht zit van Songfestival-omroep AvroTros. “Als je een nummer pas één keer hebt gehoord is het ook wel verstandig om daar niet al te fel over te zijn. Gisterenavond zat Patty Brard hier aan tafel en die vergeleek het nummer met een muziekje uit de Lidl-reclame”, merkte hij op.

Albert Verlinde zat met popcorn onder de desk en vroeg: “Daar ben je echt boos over, hè?”

Frits: “Ja, ik ben daar echt boos over. Dit is een hartstikke mooi nummer, geschreven door Jeangu.”

Bart vs Frits

Vervolgens ging Weekend-baas Bart Ettekoven er tegenin: “Nee, jij víndt het een mooi nummer.”

Frits: “Het is een persoonlijk nummer en dan ga je niet, terwijl je zelf een carrière hebt van sha-la-li-sha-la-la, zo’n nummer zo behandelen. Dus hierbij!”

Daarmee verwees Frits naar de hoempapamuziek die Patty jarenlang maakte als onderdeel van het meidentrio Luv’. Zijn opmerking leidde tot een geschokte gezichtsuitdrukking van presentatrice Airen Mylene, terwijl Albert zichtbaar genoot.

Niet netjes

Bart: “Ja, maar Frits, jij mag zeggen dat je het mooi vindt en Patty mag toch ook zeggen dat ze het niet zo’n fraai nummer vindt?”

Frits: “Ja, maar ik vond het niet netjes.”

Bart: “Nee, dat kan.”

Airen: “Nou, dat is dan in elk geval helder.”

De Shownieuws van gisteren kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen