Angela de Jong vindt RTL-ster Geraldine Kemper een lege huls

Angela de Jong vindt dat Geraldine Kemper weinig indruk maakt bij RTL. Ze heeft heel erg weinig persoonlijkheid, vindt de nietsontziende opiniediva van het AD. “Er zit niet veel in bij haar.”

Geraldine Kemper © Michel Schnater

Geraldine wordt besproken in de nieuwste aflevering van AD’s mediapodcast. Daarin zegt journalist Marcus den Blanken: “Ik wil ook even Geraldine benoemen, waarbij ik het idee heb dat die een liveshow als The Voice nog niet helemaal kan dragen. Je komt er opeens achter hoeveel talent Jamai heeft als je naar Geraldine kijkt.”

Lege huls

Jamai Loman is echt een stuk beter als backstagepresentator van The Voice, vindt Marcus. “Die vind ik wel goed qua dit soort dingen. Je ziet opeens hoeveel talent Jamai heeft. Hij deed die gesprekjes heel makkelijk en van Geraldine word ik zenuwachtig en die kandidaten ook.”

De schrik van Hilversum Angela haakt daarop in. Ze vindt Geraldine een lege huls. “Er lijkt niet zo heel veel in te zitten bij haar. Bij Big Brother ook. Ik heb niet het idee dat daar een volledige persoonlijkheid staat. Dat had ik ook weer toen Art bij haar op bezoek was de afgelopen keer.”

‘Geraldine mist kwaliteiten’

Geraldine was onlangs te gast in Rooijakkers over de Vloer. “Het ging heel erg over haar huis en over haar nieuwe liefde, maar om nou te zeggen dat ik het idee had: hier zit een presentatrice die een duidelijk plan heeft bij RTL en die trots is op haar carrière? Nee…”

Journalist Dennis Jansen: “Het was ook zo’n RTL-een-tweetje met Art en Geraldine. Pfffff.”

Angela: “Ze paste heel erg bij het do or dare van BNN, maar bij RTL mist ze echt nog wel wat kwaliteiten.”

Chantal Janzen

En wat vindt de AD-mediapodcast van The Voice-host Chantal Janzen? Marcus: “Martijn Krabbé draagt die show. Chantal Janzen vind ik het niet zo bijzonder doen. Ik wil niet slecht zeggen, want dat is het niet. Het is op z’n minst een verademing na Wendy van Dijk.”

Angela: “Bij Chantal heb je nog wel het idee dat er nog enige oprechtheid in haar emotie zit.”

En Martijn Krabbé? Angela: “Hij is fantastisch.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen