‘Goed dat Wendy van Dijk tas over schouder draagt’

Wendy van Dijk krijgt vaak een hoop derrie over zich heen, terwijl het toch iemand is met veel talenten. Als het gaat om mode, weet de presentatrice bijvoorbeeld goed hoe het moet. Dat zegt couturier Paul Schulten in zijn rubriek in de Story. Paul, die eerder kritisch was over de teennagels van Caroline Tensen en het ontbreken van make-up op de benen van Leontine Borsato, deelt Wendy een flink compliment uit. Ze begrijpt volgens hem als geen ander hoe je een grote tas draagt.

Paul becommentarieert een foto waarop Wendy poseert in een simpel, zomers jurkje met een vrij grote tas. De manier waarop ze die draagt, is volgens Paul helemaal top: niet in haar hand, maar over haar schouder.

De mode-ontwerper: “Ik zeg het ook altijd tegen mijn klanten; bij een simpele dag-outfit mag je gerust een opvallende, grote tas kiezen. En dat heeft Wendy hier ook gedaan. Ze draagt hem bovendien op de juiste manier: over een schouder. Hij bungelt gelukkig niet aan haar hand.

Wendy weet volgens Paul echt hoe het hoort. Waar Caroline Tensen nog zo slordig was met haar teennagels, is Wendy dat bijvoorbeeld helemaal niet. “Bij open schoentjes moet je natuurlijk zeer goed verzorgde voeten hebben. Dat is helemaal in orde bij haar.”

Ze heeft ook prima begrepen dat de kleur van de nagellak die op de nagels van je tenen zit, dezelfde moet zijn als die op de nagels van je vingers.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen