Froukje de Both heeft maar twee keer per maand schoonmaakster

Froukje de Both komt altijd over als een vrouw die zo lekker gewoon is gebleven en dat is niet geheel onterecht: de presentatrice onthult slechts twee keer per maand een werkster in huis te hebben.

Froukje de Both © Nick van Ormondt

Waar bij Linda de Mol de lakeien over elkaar heen struikelen en Connie Witteman haar schoonmaakster vaker ziet dan al haar adoptiekinderen bij elkaar, zijn er weken dat Froukje de Both gewoon zelf haar wc schoonmaakt. “Met chloor”, onthult de RTL-presentatrice in een openhartig vraaggesprek met Veronica Magazine.

Bakpoeder

Na een zware avond tafelen wil het met chloor ook niet altijd lukken. Het is dan flink schrobben, maar inmiddels heeft Froukje gehoord over andere middelen die nóg beter werken. “Het schijnt ook prima te kunnen met schoonmaakazijn of bakpoeder, maar ik ben nog niet op dat level.”

Ook het beddengoed wast Froukje vaak zelf. “Zeker eens per week, soms twee keer. Ik ben erg proper.” Er zijn ook klusjes waar ze een hékel aan heeft. “De badkamer schoonmaken. Die put open en dan overal haren, gatver.”

Putje voor de werkster

Dat doucheputje laat ze dan ook lekker dichtslibben totdat de schoonmaakster weer eens verschijnt. Die komt bij Froukje, in tegenstelling tot bij veel andere BN’ers, maar eens in de twee weken. “Ja, de werkster komt eens per twee weken. Zij doet de grote boel, wat een onwijs genot is.”

Alle gekheid op een stokje: het gaat ook nog over serieuze onderwerpen in het interview. “Heb je een kruimeldief?”, vraagt het blad. Froukje: “Nee joh! Dat is toch heel erg jaren tachtig?”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen