‘Bridget Maasland heeft leedvermaak om breuk André Hazes jr.’

Bridget Maasland heeft leedvermaak om de tweede breuk van André Hazes jr. en Monique Westenberg. Dat blijkt uit een Shownieuws-analyse van haar meest recente post op Instagram.

Bridget Maasland © RTL

De eerste breuk tussen André en Monique werd veroorzaakt door Bridget. Na een avontuurtje van een paar maanden werd echter ook Bridget keihard aan de kant geschoven door André, waarna zij achterbleef met liefdesverdriet. Precies een jaar nadat André Bridget ten huwelijk vroeg, vroeg hij afgelopen december Monique weer ten huwelijk.

Schaterlachende Bridget

Bridget reageerde daar toen cynisch op: “Oh, hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze, serieus. Echt, ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen, maar verder vind ik het hartstikke leuk… Ha ha ha…” Die uitspraak leidde tot bedreigingen aan haar adres en kritiek van Patty Brard.

Nu, na de tweede breuk tussen André en Monique, heeft Bridget een foto gepost waarop ze aan het schaterlachen is met een vriendin. “Die heeft vandaag een foto gepost, schaterlachend met haar beste vriendin, dat ze ‘dat soort avonden’ mist. Iedereen ziet dit toch wel als een sneer naar André en Monique natuurlijk”, aldus socials-expert Marije Knevel in Shownieuws.

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Zo van: ik lach in mijn vuistje?” Marije: “Natuurlijk. Zij heeft dit toen voorspeld.”

André reageert

Presentatrice Dyantha Brooks: “Een hoop mensen hebben op Bridget haar Instagram gekeken en onze Patty zou Patty niet zijn, als ze ook daar niet even naar zou vragen.”

Patty Brard tegen André Hazes jr.: “Kun je je voorstellen dat Bridget iets post en dat ze zit te giechelen en denkt: mijn verhaal komt nu helemaal uit? Zij was natuurlijk degene die zei: ‘Ik ben benieuwd wie hij volgend jaar ten huwelijk vraagt!'”

André: “Ja, nou, dat ga ik niet doen. Ik ga voorlopig echt even niemand meer ten huwelijk vragen. Ik snap ook dat Bridget nu lacht, want ik zou namelijk precies hetzelfde doen.”

Bridget zwijgt

Bridget wil verder niet reageren op de relatiebreuk, meldde RTL Boulevard woensdag al. Luuk Ikink: “We hebben vandaag ook veel de vraag gekregen: ‘Hebben jullie Bridget gesproken?’ Onze collega natuurlijk. We weten allemaal dat zij tijdelijk een relatie heeft gehad met André. We hebben Bridget even gesproken.”

“Ze wil er niet te veel over kwijt, maar ze zegt: ‘Ik denk en leef vooral mee met kleine André.’ Dat is wat ze wil vertellen vandaag. Ze zegt heel nadrukkelijk dat ze hier geen partij in is, dus ze wil er verder ook buiten blijven.”

Insta-post

De bewuste Insta-post van Bridget:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen