Connie Witteman steunt Patty Brard: ‘Frits Huffnagel is laf’

Connie Witteman trekt partij voor Patty Brard in haar explosieve ruzie met Shownieuws-collega Frits Huffnagel. De P.C.-diva vindt Frits een uitzonderlijk laffe man. Dat laat ze weten op Instagram.

Connie Witteman en Frits Huffnagel © RTL

Patty Brard heeft het nieuwe Songfestival-liedje van Jeangu Macrooy donderdagavond in Shownieuws weggezet als een deuntje dat haar doet denken aan een willekeurige Lidl-reclame. “Dat je poppetjes moet sparen en dat je dan denkt: ik heb Bobby Broccoli nog niet”, sneerde ze.

Sha-la-li

Daar was AvroTros-bobo Frits Huffnagel – hij zit in de Raad van Toezicht – verbolgen over. “Ja, ik ben daar echt boos over”, zei hij vrijdag in Shownieuws. Vervolgens haalde hij uit naar Patty’s eigen muzikale Luv’-carrière. “Het is een persoonlijk nummer en dan ga je niet, terwijl je zelf een carrière hebt van sha-la-li-sha-la-la, zo’n nummer zo behandelen.”

Patty reageerde als door een wesp gestoken. Ze haalde Frits zaterdag helemaal door de mangel in haar Instagram-stories. “Pathetisch”, noemde ze hem bijvoorbeeld. “En door… met de leuke dingen in het leven! Want ik heb wel een leven!”

Ook Connie boos

Na Patty is nu ook Connie boos op Frits. “Vrijdagavond bij Shownieuws is Patty op een laffe wijze tot op haar bot toe beledigd door Frits Huffnagel, die aan de desk bij Shownieuws stond terwijl Patty ‘niet’ aan de desk stond dus zich ook niet kon verdedigen!”, schrijft ze op Instagram.

Tot op het bot toe beledigd? Connie zit na Albert Verlinde’s ‘ik sleur je door het trappenhuis’-opmerking kennelijk weer lekker in standje overdrijving. Ze doelt hier dus op dat Frits Patty’s Luv’-carrière een ‘sha-la-li-sha-la-la-carrière’ heeft genoemd. Tsjongejonge, wat een ramp. Het lijkt inmiddels wel een wedstrijdje lange tenen tussen Patty, Frits en Connie.

‘Wees een vent’

Connie vindt Frits weinig galant, vervolgt ze. “Patty had haar eerlijke mening gegeven over het songfestival liedje, dat mag toch? Zaterdagavond stond Patty niet achter de desk en daarmee kon je gelijk zien dat Shownieuws zonder Patty geen Shownieuws is! Frits, wees een vent en confronteer een vrouw face to face…”

Frits zat met zijn gepikeerde reactie op Patty dan wel enorm de dramaqueen uit te hangen, maar Connie en Patty zitten wel héél erg in de overdrive.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen