Al zes jaar geen zondagshow met Carlo en Irene: ‘Dit is echt een gemis’

Vijftien jaar lang zorgden Carlo Boszhard en Irene Moors voor vrolijke televisie op de zondagmiddag van RTL 4. Nu doet de tv-kijker het al zes jaar zonder. Een groot gemis, vindt Patricia Paay.

Carlo Boszhard en Irene Moors © RTL

Carlo en Irene begonnen in 2000 met Life & Cooking, dat in 2009 verder ging als Life 4 You. Na in totaal vijftien jaar en 600 afleveringen kwam er in 2015 een einde aan deze shows, omdat Irene Moors het op haar heupen kreeg. Ze was toe aan een nieuwe uitdaging en koos voor een overstap naar SBS 6. We weten allemaal hoe dat is afgelopen…

Enorm gemis

Hoe dan ook: Patricia Paay vindt het ongelooflijk jammer dat we het al zo ontzettend lang zonder zondagmiddag-tv moeten stellen. Ze plaatste gisteren een foto op haar Instagram van 6 april 2014. “De dag voor mijn mijn 65ste verjaardag! Ik was met mijn familie en vrienden uitgenodigd bij Life4You om dit te vieren.”

Ze heeft er ongelooflijk goede herinneringen aan. “Wat mis ik dit gezellige programma op de zondagmiddag. Met de ongelofelijke talentvolle, lieve en enthousiaste Carlo en Irene! Ben er zo vaak te gast geweest en dit was altijd een feestje.”

Rots

Carlo is iemand die een ongelooflijke voorliefde heeft voor vakvrouwen op leeftijd. Patricia waardeert dat ten zeerste en heeft dan ook een goede relatie met hem. “Carlo is een echte rots in de branding en inmiddels een dierbare vriend. Altijd leuke en nieuwe ideeën en nog steeds werken we regelmatig samen.”

Als het aan Patricia ligt keert het programma snel weer terug op de buis met Carlo en Irene als het vertrouwde duo. “Ik heb aan hen mooie herinneringen. Ik zou dit graag terug zien op de zondag, jullie ook?”

Meningen

Die vraag van Patricia lokt een hoop meningen uit, waarvan de meeste positief zijn. “Absoluut!! Dood en doodzonde dat die zondagmiddag gezelligheid er niet meer is!”, zegt Sebastiaan bijvoorbeeld.

“Mee eens vond het een heerlijke afsluiting van het weekend”, aldus Carool. En Grootmoedertje: “Ja was altijd zo gezellig op zondag.”

Insta-post

De Instagram-post van Patricia ziet u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen