Farid Azarkan begint spontaan te bloeden bij Eva Jinek

Een opvallend moment in de talkshow van Eva Jinek. Denk-leider Farid Azarkan had gisteren van het een op andere moment opeens een klodder bloed op zijn kin. Wat zit hier precies achter?

Farid Azarkan © Jinek

Farid Azarkan zit normaal gesproken altijd in zijn opgewonden standje aan de tafel van Eva Jinek, maar dat liet hij gisteren over aan zijn medegast Thierry Baudet. Tegenover de tierende Thierry zat Farid er opvallend rustig aan. “Ik heb vaak gezeten hier bij Eva, dus ik weet hoe het voelt om een beetje gegrild te worden”, merkte hij op.

Kijkers verbijsterd

Net als altijd zat Farid weer keurig verzorgd aan tafel, maar ruim een uur na het begin van de uitzending zat er plotseling een klodder bloed op zijn kin. Als de kijker érgens bloed had verwacht, dan was het na Thierry’s tirade wel onder Eva’s nagels. Maar de kin van Farid? Waarom? En waar kwam het vandaan?

Kijkers reageerden verbaasd op de socials. “Ik kijk nu net, maar waarom heeft Azarkan bloed op zijn kin? Wat is er gebeurd?”, twitterde Simon. En Meriem: “Had niemand kunnen zeggen dat Azarkan bloed op zijn kin had?”

Hoge bloeddruk

Er werd hevig gespeculeerd over de bebloede Farid. “Azarkan bloed op zijn kin… Hoge bloeddruk vriend?”, vroeg iemand zich af. Ruben was ook verbijsterd. “Please, laat iemand even dat bloed bij Azarkan weg halen. Dit leidt af.”

En Jona: “Zap je naar Jinek, zie je Baudet compleet uit zijn plaat discriminatie goedpraten, en Azarkan met bloed in zijn gezicht. Het is een gekke tijd.”

Oorzaak

Uit een minutieuze bestudering van de Jinek-uitzending blijkt dat Farid op een zeker moment (op minuut 1:07:20) aan een plekje op zijn kin zat te pulken. Vervolgens verscheen er een heel klein stipje bloed. Na enkele seconden was dat al een klodder. Het bloed bleek dus uit zijn eigen lichaam te komen.

Een andere politicus die onlangs in het nieuws kwam vanwege een bebloede kin, was Geert Wilders. Hij was uitgeschoten bij het scheren en liep er vervolgens, naar zijn eigen zeggen, bij als een halve junk.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen