Veronica Inside-trio nog niet gevraagd voor knikkershow

De mannen van Veronica Inside zijn ondanks hun open sollicitatie nog steeds niet gevraagd voor de knikkershow Marble Mania van John de Mol. Dat heeft Wilfred Genee gezegd op Radio Veronica.

Veronica Inside Beeld: Helene Wiesenhaan Photography

Johan Derksen heeft opnieuw een stukje geloofwaardigheid naar de slachtbank gebracht nu hij op televisie continu de knikkershow van zijn baas John de Mol de hemel in prijst. Sterker nog: hij heeft aangegeven graag mee te willen doen aan het nieuwe hitformat van SBS 6. Vervolgens zette ook Wilfred Genee de deur op een kier.

Nog niet gevraagd

Die open sollicitatie leek aanvankelijk in goede aarde te vallen bij John de Mol. “We zoeken de deelnemers er elke week op uit dat ze elkaar kennen, omdat dat voor extra competitie zorgt. De mannen van Veronica Inside zouden uitermate geschikt zijn”, liet hij weten aan de krant.

Merkwaardig genoeg zijn de heren echter nog steeds niet gevraagd, zegt Wilfred op Radio Veronica. “Nee, we zijn nog niet gevraagd.”

Wilfred nuanceert

Wel nuanceert Wilfred zijn open sollicitatie. “Ik heb alleen gezegd dat mijn kinderen zo kwaad op me waren toen ik nee had gezegd tegen het programma. Dan lees ik onmiddellijk weer dat ik er nu wel open voor sta, maar dat heb ik helemaal niet gezegd.”

Wat wilde hij dan wel zeggen? “Ik heb alleen gezegd dat mijn kinderen nogal boos op mij waren.”

Vanavond in knikkershow

Het is hoe dan ook best vreemd dat de mannen van Veronica Inside ondanks hun onophoudelijke geflirt nog steeds niet gevraagd zijn. Het kan maar één ding betekenen: ook John de Mol vreest dat het hun geloofwaardigheid alleen maar verder in het geding zou brengen.

Vanavond is de vierde aflevering van de knikkershow. De kandidaten zijn Toine van Peperstraten, Hans Kraay en de eerste vrouwelijke deelnemer Hélène Hendriks. De uitzending is om 20.30 uur op SBS 6.

Overigens werd vandaag bekend dat Marble Mania na Duitsland ook aan België verkocht is.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen