Foutje: Albert Verlinde verklaart moeder Pia Douwes dood op televisie

Albert Verlinde heeft per ongeluk de moeder van Pia Douwes doodverklaard op televisie. In werkelijkheid is alleen haar vader dood, rectificeerde de showkenner woensdagavond in Shownieuws.

Pia Douwes © Elvin Boer

Pia Douwes is binnenkort weer volop te zien op televisie nu ze juryvoorzitter wordt van de NPO 1-show Op Zoek Naar Maria. Goed nieuws dus, maar Albert Verlinde bracht de kijkers dinsdag minder goed nieuws over de musicaldiva. Hij verkondigde dat het zo erg is dat Pia haar beide ouders is verloren. Dat is dus niet zo.

Blunder

Sportief als hij is kwam Albert gisteren terug op zijn blunder. “Ik moet even iets zeggen. Als je iets fout gedaan hebt, dan moet je het ook zeggen”, zei de showkenner schuldbewust.

Daarop volgde zijn rectificatie. “We hebben het gisteren over Pia Douwes gehad en toen heb ik verteld dat het weer goed met haar ging en dat ze veel meegemaakt heeft met het overlijden van haar beide ouders. Dat is dus niet waar. Heel stom van mij. Alleen haar vader is overleden.”

Pia boos?

Gelukkig is Pia niet boos op Albert. “Ze zei: ‘Ik ben niet boos, maar mensen gaan nu allemaal dingen zeggen van: ‘Goh Pia, je moeder nu ook, wat vreselijk.” Dus moeder is er nog, dat heb ik dan even gezegd.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen