Na Johan Derksen staat ook Wilfred Genee open voor knikkershow SBS 6

Na Johan Derksen staat ook Wilfred Genee open om te gaan knikkeren in de nieuwe knikkershow van John de Mol op SBS 6. Hij voelt zich daartoe verplicht vanwege het enthousiasme van zijn kinderen.

Wilfred Genee © Veronica

Het enthousiasme van Johan Derksen over de knikkershow Marble Mania heeft tot veel sceptische reacties geleid. Er zijn mensen die stellen dat hij betaald is voor deze uitspraken in Veronica Inside. Nu heeft Johan ook nog eens aangegeven dat hij samen met Wilfred Genee en René van der Gijp wil meedoen aan het knikkerprogramma.

Ook Wilfred wil

Wilfred Genee zet de deur om mee te doen aan de knikkershow nu ook op een kier. “Ik heb de eerste keer nee gezegd, maar daar heb ik nu een probleem mee, want thuis hebben mijn kinderen het gehoord dat ik nee heb gezegd”, aldus de presentator op Radio Veronica.

Sidekick Niels van Baarlen: “En die vinden het fantastisch.”

De telefonische gast Wim Kieft: “Is het programma leuk dan? Want ik heb het nog nooit gezien.”

Sidekick Rick Romijn: “Het is superleuk.”

Spectaculair

Wilfred: “Dan moet je er zeker even naar kijken. Er hebben al heel veel mensen naar gekeken, Wim. Het is spectaculair en Johan vindt het ook goed.”

Niels: “Het is ook echt wel leuk.”

Wim: “Zou Johan dat nou echt goed vinden? Die houdt daar toch helemaal niet van, van dat soort programma’s of wel?”

Oprecht vermaakt

Wilfred: “Ik heb het na afloop nog een paar keer aan hem gevraagd. Ik zei: ‘Zit je me nou voor de gek te houden of is het een geintje van je?’ Hij zegt: ‘Nee, ik vind het echt leuk.'”

Wim: “Ik zei tegen Johan: ‘Serieus, je vindt dat toch geen leuk programma?’ Hij zei: ‘Nee, ik heb me oprecht vermaakt.'”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen