‘Wendy van Dijk mag nooit meer in villa John de Mol komen’

Wendy van Dijk mag nooit meer in de villa van haar baas John de Mol komen, omdat ze zich daar in het verleden heeft misdragen. Dat beweert haar kwelgeest Jan Roos in de showrubriek RoddelPraat.

Wendy van Dijk Foto: Op1

SBS 6-ster Wendy van Dijk kampte in het verleden vaak met geruchten over cocaïnegebruik, maar de laatste jaren is ze wat dat betreft in iets rustiger vaarwater gekomen. De laatste tijd is ze weinig negatief in het nieuws en viert ze zelfs wat successen. Jan Roos rakelt één en ander nu weer op in RoddelPraat, het best bekeken online programma over showbizz.

Doorgesnoven

Jan Roos spreekt van een ‘scoopje’. “Ik heb er nog een scoopje over. Ik heb het ooit beloofd aan iemand om dat nooit door te vertellen, maar dat doe ik nu wel. Het gaat namelijk over John de Mol.”

John de Mol heeft een huis op Ibiza, legt Jan uit. “Wendy en haar man Galjaard gingen daar dus op bezoek en waren zó absoluut zwaar doorgesnoven dat John de Mol ze het huis uit heeft geflikkerd en op het vliegtuig heeft gezet. Ze mogen nooit meer bij John de Mol in zijn villa op Ibiza komen, omdat ze zó doorgesnoven waren dat John zei: ‘Nu oprotten.'”

‘Echt gebeurd’

Collega Dennis Schouten: “Hoe lang is dit geleden?”

Jan: “Nou, het is wel een aantal jaar geleden, maar het is wel gebeurd.”

Dennis: “Hoe weet je dat het echt is gebeurd?”

Jan: “Dit heb ik gehoord van iemand die wekelijks contact heeft met John de Mol. Dit is echt waar, het is honderd procent waar.”

Anti-Talpa

Bij de uitspraken van Jan moet wel de kanttekening worden gemaakt dat hij een getroebleerde relatie heeft met zowel Wendy als het bedrijf waar zij bij werkt: Talpa.

De opiniemaker liep in 2015 een baantje mis bij SBS 6, toen hij een roddel over Wendy van Dijk verspreidde. Tegenwoordig staat Jan zelfs op de zwarte lijst van Talpa vanwege zijn pikante uitspraken in RoddelPraat. Hij is er niet welkom in radio- en tv-uitzendingen.

RoddelPraat

De bewuste aflevering van RoddelPraat:

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen