Shownieuws schrikt van ware aard Ali B: ‘Dit is geen knuffelmarokkaan’

Shownieuws is erg geschrokken van de uitgelekte beelden waarop te zien is hoe Ali B zich achter de schermen van The Voice of Holland gedraagt. Zijn masker is gevallen, vindt de showrubriek.

Patty Brard en Ali B © Shownieuws

Het was Shownieuws dat dinsdagavond als eerst kon melden dat er achter de schermen van The Voice flinke onenigheid is ontstaan tussen coaches Ali B en Waylon. RTL ontkende een ochtend later in alle toonaarden, maar gisterenavond lekte er keihard bewijs uit. Op backstagebeelden is te zien hoe agressief Ali is als de camera’s uitstaan en daar kan niemand omheen.

‘Wat ís dit?’

De beelden waarop Ali zijn collega Waylon volledig uitkaffert en onder meer uitscheldt voor ’t*fusfl*kker’ zijn met verbijstering ontvangen op de redactie van Shownieuws. “Wat ís dit in hemelsnaam?”, vroeg Patty Brard zich hardop af in de uitzending van gisteren. “Waar komt dit vandaan?”

Weekend-baas Bart Ettekoven vindt dat RTL een beetje boter op het hoofd heeft. “RTL was er als de kippen bij om het verhaal te downplayen eigenlijk. Ik pak de reactie van RTL er nog even bij: ‘Mensen hebben wel eens een discussie met elkaar.’ Nou, wij hebben hier ook wel eens een discussie met elkaar, maar…”

Presentatrice Tooske Ragas: “Nou, als dat zó gaat dan zou ik meteen ingrijpen.”

Verhitte discussies

Patty: “Dan hebben we eerst Lil’ Kleine gehad met Anouk, wat ook al niet zo lekker ging, en nu krijgen we deze twee met elkaar. What the hell is daar aan de hand?”

Bart: “Ik vind Anouk en Lil’ Kleine nog heilig vergeleken bij deze scheldkanonnade die Ali hier op Waylon afvuurt. Als je zulke discussies met elkaar hebt, dan snap ik wel waar de verhalen vandaan komen dat er bonje is achter de schermen.”

Patty: “Ja, moet je horen, wij hebben ook hele verhitte discussies over een line-up, net hier op de gang nog, en ik heb nog nooit iemand zo tegen iemand horen praten.”

‘RTL niet blij’

Tooske: “Ik kan me ook voorstellen dat niemand bij RTL blij is dat dit kinderen bereikt.”

Bart: “Nee, want dat is ook nog eens een keer zo. Het is natuurlijk echt een gezellig familieprogramma.”

Advocate Natacha Harlequin: “Even heel direct: de keren dat ik zo gesproken heb, kan ik me niet eens heugen.”

Patty: “Nee, ik ook niet, echt niet.”

Ander beeld van Ali B

Bart Ettekoven vindt dat Ali’s masker is gevallen. “Ik moet zeggen: dit geeft wel een ander beeld over Ali B, vind ik. De knuffelmarokkaan was hier niet heel knuffelbaar.”

Patty: “Ja, die overal tegenwoordig gevraagd wordt om de grappen en de grollen erin te gooien als een soort halve comedian.”

Bart: “Maar als meneer even zijn zin niet krijgt, dan is dit de andere Ali B die je te zien krijgt.”

Patty: “Ik vind het heftig hoor.”

Fragment

Het Shownieuws-fragment ‘Ali B flipt volledig tegen Waylon’:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen