Uitgelekte beelden: Ali B zwaar agressief achter schermen The Voice

Als de camera’s uitstaan is Ali B niet bepaald de ‘knuffelmarokkaan’ die we op televisie zien. Op uitgelekte beelden wordt duidelijk dat hij zich tussen Voice-opnames door zwaar agressief gedraagt.

Ali B © William Rutten

Albert Verlinde meldde gisterenavond in Shownieuws dat er een vechtpartij zou hebben plaatsgevonden tussen Ali B en Waylon achter de schermen van The Voice of Holland. Alle betrokken partijen ontkenden in alle toonaarden, totdat er vanavond via Instagram een filmpje uitlekte van een buitengewoon agressieve Ali B. De vechtpartij wordt nog steeds ontkend, maar de ruzie wordt nu toegegeven.

Uitgelekt filmpje

Het authentieke filmpje, met daarop backstage beelden van The Voice, is online geplaatst door instagrammer Fawrynotsawry en is vanavond ook uitgezonden in RTL Boulevard. We zien hoe Ali B, ondanks corona, ongelooflijk dicht op Waylon komt te staan en hem vrij ordinair begint uit te schelden. Zo noemt hij hem onder meer ’tyfusflikker’.

Luuk Ikink: “RTL ontkent alles, alle partijen ontkenden tot nu toe ook alles, maar zojuist is er dus een filmpje opgedoken van een zeer verhitte discussie terwijl de heren nog op de stoel zitten. Dat is op zich ook al heel opmerkelijk natuurlijk, want dit zijn geen beelden die op tv komen.”

‘Vies klein mannetje’

Ali schreeuwt in het filmpje tegen Waylon: “Je gaat niets doen gap. Fuck jou en jouw focking mening. Dit is mijn focking mening, klaar, klaar. Ik lok niets uit en ik sta hier voor je en je bent een vies klein mannetje. Ja, een vies klein mannetje met een grote bek en een grote ego. Ik zet jou op je plek, focking mafkees dat je bent, gladde tyfusflikker.”

Verder zegt Ali ook nog: “Wat denk je nou? Omdat iedereen om je heen naar je pijpen danst, dat ik dat ook ga doen? Ik geef je mijn grenzen aan en dit zijn mijn grenzen. Fuck you. Ik ga zitten wanneer ik focking wil zitten. Dit is mijn wereld, kom hier niet in.”

Ali reageert

Ali B gaf vanavond een telefonische reactie in RTL Boulevard. “Ja, ik wil eigenlijk helemaal niet op de inhoud van de discussie ingaan. Je bent het ergens niet over eens, krijgt een discussie en zijn allebei een beetje emotionele gasten. Wat Albert Verlinde beweerde dat het fysiek was… Het is verbaal gebleven.”

“Waylon en ik zijn gewoon emotionele broers. We zijn net getrouwd af en toe, wat dat betreft. Je moet je voorstellen dat het hierna is afgelopen en we met elkaar knuffelen. Ik vind het vooral triest dat de beelden tussen de opnames door lekken, want dan ga ik nu nog meer op mijn hoede zijn.”

‘Jammer voor fans’

Presentatrice Vivienne van den Assem vindt het jammer om te ontdekken dat het er achter de schermen zo grimmig aan toe gaat. “Voor de fans van het programma, zoals ikzelf is het natuurlijk niet zo leuk om te zien dat dit eigenlijk achter de schermen gebeurt.”

Ali: “Nou, volgens mij kun je redelijk inschatten dat met types als Waylon, Anouk en ik dat je daar emotionele mensen hebt. Volgens mij is dit niets nieuws, dat kan gewoon gebeuren.”

De beelden

De beelden in RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen