Eva Jinek met Akwasi op haar voorhoofd: ‘Ben ik een leuke man?’

Eva Jinek had gisteren de cast van de RTL 4-show Wie Ben Ik? aan haar tafel zitten en zelf kwam ze er ook niet onderuit om een potje mee te spelen. Ze kreeg Akwasi op haar voorhoofd geplakt.

Eva Jinek © RTL

Het Wie Ben Ik-trio Caroline Tensen, Tijl Beckand en Ruben Nicolai besloot om een kort spelletje te spelen met Eva Jinek. Tijl schreef de naam van Akwasi op een post-it en Ruben plakte die op haar hoofd. Plotseling realiseerde Eva zich dat hij daarbij wel héél dichtbij kwam. “Corona! Corona!”, krijste ze.

‘Ben ik een leuke man?’

Vervolgens kon het spelletje beginnen. “Ik heb aan mijn redactie beloofd dat ik me gewillig zou gaan opstellen. Ik heb hier nu zo veel spijt van. Wil je alsjeblieft denken aan het behoud van mijn carrière?”, sprak Eva.

Als eerst vroeg Eva of ze de naam van een man op haar voorhoofd had staan. “Ben ik een leuke man?”, vroeg ze daarna. Ruben Nicolai worstelde vervolgens heel erg met het antwoord daarop. Akwasi is, helemaal sinds zijn tweede uitglijder, immers niet bepaald de meest geliefde man van Nederland.

Dam-men

Eva vervolgens: “Ben ik een man die ook wel eens hier aan tafel zit?”

Tafelgast Gijs Rademaker: “Volgens mij wel.”

Tijl: “Je houdt niet van schaken, je bent meer van dam-men.”

Gijs: “Misschien keer je wel weer een keer terug naar de omroep.”

Binnen no-time had Eva door die hints het goede antwoord te pakken. “Ik weet het, ik weet het, ik weet het. Ik ben Akwasi! Omdat jullie zeiden over de Dam, begint voor zichzelf én hij heeft hier aan tafel gezeten.”

Fragment

Eva speelt Wie Ben Ik:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen