RTL 4 ontkent Voice-knokpartij: ‘Waar haalt Albert dit vandaan?!’

RTL 4 ontkent dat er achter de schermen van The Voice of Holland een vechtpartij heeft plaatsgevonden tussen Ali B en Waylon. De zender begrijpt niet waar Albert Verlinde dit vandaan haalt.

The Voice of Holland Beeld: RTL

Albert Verlinde vertelde dinsdagavond in zijn programma Shownieuws in geuren, kleuren én in detail hoe Ali B en Waylon op het herentoilet van The Voice met elkaar geknokt zouden hebben. Ze zouden een inhoudelijke ruzie hebben gehad over het programma, maar volgens RTL 4 is het allemaal groteske onzin.

RTL boos op Albert

RTL begrijpt niet waarom Albert dit gerucht verspreidt, omdat het volgens de zender pertinent onwaar is. “Wij begrijpen niet waar Albert Verlinde dit verhaal vandaan haalt. De coaches van The Voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn”, zegt een woordvoerder tegen Shownieuws.

Die pittige discussies zijn zeer welkom, aldus RTL. “Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan.”

Coaches reageren niet

De coaches en andere betrokkenen bij The Voice reageren niet op verzoeken van de media. “De coaches en presentatoren van The Voice of Holland zijn niet beschikbaar voor interviews.”

Albert Verlinde gaf gisteren al aan te verwachten dat RTL dit gerucht zou ontkennen. “Mensen die erbij geweest zijn, gaan natuurlijk nooit zeggen dat ze mij hierover gesproken hebben, want het is een programma waarvan je blij bent dat je er werkt en je niet verklapt wat er achter de schermen gebeurt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen