Marcel van Roosmalen: ‘John en Linda de Mol zijn meedogenloos’

Marcel van Roosmalen vindt het lachwekkend dat Britt Dekker de steenrijke John en Linda de Mol neerzet als barmhartige filantropen. Het zijn twee meedogenloze mensen, vindt hij.

Britt Dekker en Marcel van Roosmalen © Media Inside

Britt Dekker is tegenwoordig dikke mik met Talpa. Niet alleen heeft ze van John de Mol een peperduur paard gekregen, ook is ze de beste vriendin van de dochter van Talpa-bobo Erland Galjaard. Britt stak John zondag in het programma Media Inside een flinke veer in de bips, maar werd vervolgens terechtgewezen door Marcel.

‘John is supergoed’

Nadat Britt vertelde over het gedoe met de fiscus over haar Talpa-paard, merkte Marcel op: “Ik zou als ik dat paard was liever door Britt worden verzorgd dan door John de Mol.”

Britt vervolgens verbijsterd: “Hoezo? John de Mol is supergoed voor alles wat zwakker is, dus kinderen, bejaarden en dieren. Hij geeft echt superveel aan goede doelen.”

Marcel daarop: “Nee joh, dat is wat hij jou vertelt. Hij heeft aan het begin van de coronacrisis iedereen eruit gegooid. Bij Talpa is zijn zus Linda meedogenloos bij haar eigen tijdschrift. De crisis brak uit en alle freelancers op straat. Dan zeg jij: ‘Hij is lief voor paarden.’”

‘Wat vertel je hier?!’

Britt: “Nou ja, ik heb meer met paarden, bejaarden en kinderen dan met bijvoorbeeld freelancers.”

Marcel: “Ja, ik ben ook een freelancer. We zijn allemaal freelancers, wat vertel je hier?”

Daarop gaf Britt toe dat ze de freelancende Marcel in elk geval wél een warm hart toedraagt.

Media Inside is het nieuwe programma waarin elke zondag de afgelopen mediaweek wordt besproken op NPO 3. De presentatie is in handen van Gijs Groenteman.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen