Felix Rottenberg verwijt Peter R. de Vries ‘grote bek’ in Op1

Felix Rottenberg en Peter R. de Vries waren het maandagavond in Op1 niet eens over de rol van Lodewijk Asscher in de toeslagenaffaire. Felix verweet Peter op een gegeven moment een ‘grote bek’ te hebben.

Felix Rottenberg en Peter R. de Vries © Op1

PvdA-prominent Felix Rottenberg sprong aan de Op1-tafel in de bres voor Lodewijk Asscher, die net als een aantal andere politici onder vuur ligt vanwege de toeslagenaffaire. “Hij heeft gewoon excuses gemaakt. Echt fundamenteel. Terwijl hij in 2015 noch door de Belastingdienst, noch door zijn eigen ambtenaren werd geïnformeerd over het vraagstuk en het probleem”, aldus Felix.

Peter R. ontploft bijna

Op1-presentator Hugo Logtenberg zag Peter R. de Vries zich ondertussen opvreten: “Naast je ontploft bijna iemand hoor.”

Felix: “Laat hem ontploffen, dat wil ik graag meemaken.”

Peter: “Ik vind het inderdaad wel een beetje verbazingwekkend dat het maken van excuses voldoende zou zijn in deze kwestie.”

Felix: “Waarom niet?”

Structureel gefaald

Peter vindt dat Lodewijk structureel gefaald heeft. “Ik denk dat de geloofwaardigheid van de politiek in het geding is en als je de uitvoerende macht bent geweest in dit verhaal, allerlei signalen hebt genegeerd en je tegelijkertijd bij de PvdA zit die altijd zich erop beroept dat ze zo empathisch zijn naar de kleine man…”

“Als je op die manier zo ongelooflijk structureel gefaald hebt, dan is er in mijn ogen maar een geloofwaardige oplossing en dat is opstappen.”

Felix wees Peter er daarna op dat Lodewijk in 2015 wél adequaat heeft ingegrepen bij soortgelijke problemen bij het UWV. Peter: “Dat doet er toch helemaal niet toe? Dat is het verweer van de boef die zegt dat hij wel altijd goed voor zijn moeder heeft gezorgd.”

‘Jij hebt niet gelezen!’

Felix: “Ik weet dat Asscher als geen ander tot in de vezels van zijn onderste tenen de pijn heeft over wat er gebeurd is en hij gaat gewoon voluit het debat erover aan en biedt zijn excuses aan. Ik heb dat nog maar weinigen zien doen.”

Peter: “Je bent toch niet gekwalificeerd als je in deze functie dit hebt laten passeren?”

Felix: “Heb jij het rapport gelezen? Jij hebt het rapport niet gelezen van de commissie!”

Peter: “Nee, maar is het noodzakelijk om hier een oordeel over te hebben? Dus geen enkele kiezer kan hier een oordeel over hebben? Want die hebben het ook niet gelezen.”

Grote bek

Vervolgens verweet Felix Peter een grote bek te hebben. “Peter de Vries, jij bent een man met een aangenaam grote bek, maar dan moet je wel je stukken lezen en dat doe je niet. Waarom heb je dat rapport niet gelezen?”

Peter keek verbouwereerd, maar werd niet in de gelegenheid gesteld om te reageren. Presentator Hugo Logtenberg brak namelijk in: “Mannen, tijd voor een glas wijn straks, want we willen echt nog heel veel andere dingen bespreken.”

Fragment

Een fragment over bovenstaand onderwerp:

108 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Frans
januari 14, 2021 07:54

Staats…. rechterlijk??? Het maakt allemaal niks uit wie of wat valt, we worden uitsluitend geregeerd door het kartel en daar zit het rechtssysteem diep in verweven. Hoef ik alleen Joris Demmink en zijn opvolger Gerard Roes aan te halen. Toevallig weet ik wat deze Gerard Roes voor hem heeft betekend.

Gast
Timor
januari 13, 2021 13:02

Wanneer wordt/worden Nederland(ers) wakker?

Gast
Timor
januari 13, 2021 13:00

Het is wel door déze partij en andere linkse onveratwoordelijken dat ons land naar de 20miljoen wordt volgepropt en door hun ‘positieve’ discriminatie(!)ONZE kinderen 10 à 12 jaar MOETEN wachten om…eventuéél in aanmerking te kúnnen komen voor een woning!

Gast
Timor
januari 13, 2021 12:50

Meneer Rot-ten-berg. PVDA toch? Nou, wat verwacht u dán?

Gast
Timor
januari 13, 2021 12:46

De heer Asscher heeft duidelijk de moraal van de PVDA laten zien en die van zichzelf! Iedere MENS met eergevoel had de verantwoordelijkheid genomen en de consequentie. Hij niet! De ziekte van politici als zij eenmaal op het pluche zitten. Hij is daarin niet uniek!

Gast
Lola
januari 13, 2021 08:18

Ik vind dat Peter R. groot gelijk heeft. Degenen die verantwoordelijk waren in deze vreselijke zaak dienen gevangenis straf te krijgen. Dat is de enige manier om dergelijk falen in de toekomst uit te bannen. Ook die lollige belastingmedewerkers die in een deuk lagen als het weer “afpakjesdag” was dienen ontslagen te worden zonder recht op welke uitkering dan ook.

Gast
Wappie van het Eerste Uur
januari 12, 2021 21:25

Als ze dit met die toeslagen kunnen doen, zonder te hoeven aftreden, dan kunnen zij werrkelijk alles maken, zelfs de dictatuur invoeren en mensen voor de rest van hun leven met zo’n mondkapje laten lopen.

Gast
E.V.E.
januari 12, 2021 19:07

Ik heb een bloedhekel aan Peter .R de Vries,maar eindelijk heeft hij gelijk iedereen die van deze zaak afwist moet aftreden en de eer aan hun zelf houden,teminste als het echte kerels zijn.En dan die kale gek die aan tafel zit met die rode kop van hem links gek Felix Rottenberg, neemt het op voor zijn partij genoot, maar daar uit blijkt dat je niet meer op PvdA moet stemmen wat een omlaag gevallen partij is dat geworden,net zo als die anderen links partijen Vvd- groenlinks-D66 CDA,arm Nederland was ooit zo een mooi land.

Gast
Lola
januari 12, 2021 19:03

Heb die Rottenberg jaren geleden op tv gezien toen had hij een grote bek en windhoos kapsel
Verder moet hij geen commentaar hebben op anderen. Ga eerst maar eens manieren leren.
wind

Gast
critikast
januari 12, 2021 17:42

De Nederlandse televisie ten voeten uit. Al die praatprogramma’s worden tot de nok toe gevuld met gasten, aan wie allemaal is toegezegd dat ze zendtijd krijgen. Op het moment dat blaasbalg Rottenberg (veel valse lucht) meent Peter R. de Vries de les te moeten lezen en het eindeloze “debat” eindelijk een beetje spannend lijkt te gaan worden, wordt het onderwerp afgekapt, want” we moeten nog heel veel andere zaken bespreken”. Dag kijker, schuif maar weer terug in je stoel of, beter nog, zap maar lekker weg !
Rottenberg werd vakkundig klem gezet door De Vries. De PvdA in het nauw en dus bij de VARA snel een ander onderwerp !

Gast
Dis
januari 13, 2021 11:56
Antwoord op  critikast

Top mooi verwoord!!! Schitterend. Hij kapte het gesprek gewoon af. Beschamend.

Gast
Harrie de Corteling
januari 12, 2021 16:13

Die Verrottenberg is een ouwe gek,wat een irritant figuur,grote bek en nooit iets gespresteerd….triest figuur…doei.

Gast
Fox
januari 12, 2021 15:36

Excuses aanbieden is niet voldoende in dit geval!

Gast
Irene
januari 12, 2021 15:15

Deze affaire heeft zoveel levensvreugde en nog veel Veel meer afgepakt. Dat simpele excuus is belediging.

30.000 euros voor compensatie is een fooi. Kabinet zou echt geloofwaardig zijn als zij 60.000 Eur0 minimaal direct aan iedereen zou compenseren met

KLM booking.com wat krijgen die ?????

Miljarden.

Aftreden geen lijsttrekker islam het enige aanvaardbare met compensatie

Gast
Sjaak
januari 13, 2021 23:39
Antwoord op  Irene

30.000 euri een fooi?
Er zijn een heleboel mensen die dat niet cadeau krijgen.

Gast
Tom
januari 12, 2021 15:08

Rottenberg… een baal spek die Asscher ook nog verdedigd. Hoe gewetenloos en “prominent” dom moet je zijn. En dan ook nog bijna gaan schreeuwen omdat de Vries het vanzelfsprekend niet met deze pratende “prominente” vetbol eens is. Stem verheffen werkt intimiderend denk vettie.

Gast
hendericus
januari 13, 2021 09:27
Antwoord op  Tom

Inhoudelijk heeft Rottenberg meer in zijn linker teen dan een miljoen schreeuwerige Wilders fans bij elkaar……

Gast
hendericus
januari 13, 2021 09:42
Antwoord op  Tom

Jij schreeuwt nog veel harder,fatsoen moet je verdienen,,,,,

Gast
Lang
januari 12, 2021 15:06

Ik ben nog steeds benieuwd wie precies wat wist op welk moment. Want Asscher was tot okt 2017 minister. Wat wist hij precies wanneer? Pas dan kunnen wij een oordeel hebben. Wie kan mij dat vertellen?

Mark Rutte, Wiebbes, Koolmees en de top van de belastingsdienst, daar hoor ik weinig concreets meer over.
Zij en anderen waren de bewindslieden na 2017 die na een rapport in 2017 van de Nationale Ombudsman eigenlijk niets hebben opgelost.

Gast
Bert
januari 13, 2021 08:20
Antwoord op  Lang

Precies, laat Rutte maar zijn conclusies trekken die moet het allemaal geweten hebben, deze keer kan hij niet met gladde praatjes wegkomen

Gast
teuntje
januari 12, 2021 14:56

Peter heeft gelijk die Verrottenberg moet zn smoel houden

Gast
Turnpike
januari 12, 2021 15:42
Antwoord op  teuntje

Onze zwakbegaafde wasknijperconstructeur, bekend als teuntje debiel, voelt zich ook weer geroepen zijn gore smegmabek leeg te kotsen. Zijn beloning bestaat uit het dagelijkse retourritje met het alom bekende busje.

Gast
Roel
januari 12, 2021 14:53

Nee het was niet best. Peter en politiek, dat is geen goede combi. En de PvdA is al jaren kansloos.

Gast
Hemler
januari 12, 2021 14:27

PrdV heeft volkomen gelijk Het kabinet moet aftreden en L Asscher moet als eerste de laan uit .

Gast
WILLEM
januari 12, 2021 14:20

Peter denkt dat hij overal verstand van heeft. Lees eerst de stukken waar het om gaat op een fatsoenlijke manier en schiet niet eerst uit de losse pols wat hij vaak doet. Schoenmaker blijf bij je leest.

Gast
Martin
januari 12, 2021 15:24
Antwoord op  WILLEM

Willem wat een domme reactie van jou! Je bent ongetwijfeld blond.

Gast
Janny
januari 12, 2021 13:50

Ja , Peter is wel 40 jaar misdaad journalist, dus, moet hij nu maar het eens aan andere overlaten hij denkt nu overal verstand van te hebben je kan de tv niet aanzetten ,ja hoor daar is hij weer.Beetje ziek van die man, betweter,en duld geen tegenspraak of hij wordt kwaad of hij gaat huilen.

Gast
Richard Borgers
januari 12, 2021 14:18
Antwoord op  Janny

@Janny, leuk dat je een teringhekel aan PrdV hebt, alleen heeft het inhoudelijk niets te maken met dit artikel. Wat hij hier zegt klopt woord voor woord. Misschien ken jij geen mensen die slachtoffer van de toeslagen affaire zijn, want die zullen zijn woorden toegejuicht hebben

Gast
Sebas
januari 12, 2021 13:48

Felix prees Peter juist om zijn grote bek. Wel kijken he.

Gast
J. Bloemheuvel
januari 12, 2021 13:29

Zoals altijd weet het medium Peter het beter.(denkt st. Petrus)
Jammer dat de man zo onsympathiek en arrogant overkomt anders zou het misschien een heel ander verhaal zijn.

Gast
Bert
januari 12, 2021 13:29

De enige die in de toeslagenaffaire overal betrokken was van begin tot het einde is Rutte.
Als ie echt ballen heeft trek hij er nu zelf de stekker uit.

Gast
Frans
januari 12, 2021 14:44
Antwoord op  Bert

👍👍👍👍👍

Gast
Robbedoes
januari 12, 2021 12:49

Wat een foute salonsocialist is Rottenberg. Hij is exemplarisch voor hoe ongeloofwaardig en kapot de PvdA nu is.Met zijn quasi intellectueel ,bombastisch en psychologisch getruct taalgebruik lult hij ongegeneerd alles recht wat krom is. Hij komt over als de alwetende, die wel even spreekt namens het eenvoudige proletariaat.
Maar het enige wat hij heeft gedaan is de mond snoeren, verwarring zaaien en bluffen. Want met zijn over mijn lijk mentaliteit neemt hij het op voor Asscher en de top van de PvdA. De domme burger waar hij het zogenaamd allemaal voor doet, heeft geen geheugen of stemt na verloop van tijd toch wel weer op de PvdA. Ik denk dat het tijd is dat de huidige garde haar excuses maakt voor het structureel kapot maken van de PvdA en het stokje overdraagt aan een nieuwe generatie.

Gast
Leo
januari 12, 2021 15:55
Antwoord op  Robbedoes

Goede omschrijving van de gesprekstijl van Rottenberg.

Gast
hendericus
januari 13, 2021 09:37
Antwoord op  Robbedoes

Salonsocialisten dat is lang geleden dat ik dat woordt heb gehoord, mooi betoog maar het gaat hieromtrent betreffende de discussie Rottenberg versus De Vries, oh ja ik weet er ook nog Biefstuksocialisma ,,leuk he,,,

Gast
Piet
januari 12, 2021 12:12

Natuurlijk verdedigde Felix die Asscher omdat hij van Felix een protégé is.
Maar Peter zei terecht dat kiezers ook die rapport niet gelezen heb, omdat Felix wel het gelezen had.
Maar hoe kan je dan op PvdA stemmen met Asscher aan die stuur.
Wij worden gewoon gezien als wegwerpartike

Gast
Miggel
januari 12, 2021 12:11

Erg dat hier weer de politiek verdedigd wordt door Linkse Felix, Ascher heeft “Sorry” gezegd in de toeslagen affaire van de belastingdienst en daarmee moet het afgedaan zijn …WAT SLECHT. Peter stelt terecht de opmerking of SORRY zeggen wel voldoende is en stelt de geloofwaardigheid van de politiek ter discussie. Daarvoor heb je geen dossier kennis nodig!

I rest my case!

Gast
Janneke
januari 12, 2021 12:21
Antwoord op  Miggel

Maar de rechtse VVD wil ook helemaal niet opstappen.rutte voelt zich boven alles en iedereen staan

Gast
Miggel
januari 12, 2021 13:21
Antwoord op  Janneke

Ja mee eens geldt ook voor Rutte. Maar erg triest om te zien hoe linkse politiek elkaar de hand boven het hoofd houdt! Geldt ook voor Jesse Klaver die een grote bek heeft over deze kwestie met name richting Rutte maar Ascher buiten schot houdt. Want waarschijnlijk hebben Klaver en Ascher elkaar nodig in het nieuwe kabinet als links blok.

Ik probeer het allemaal zo objectief mogelijk te bekijken. Feit blijft tot nu toe …de Burger betaald boetes en de politiek hoeft alleen maar Sorry te zeggen.

Gast
Pieter
januari 12, 2021 14:54
Antwoord op  Miggel

En wat denkt u van de rest van de tweede kamer die allemaal hebben zitten slapen behalve Pieter inzicht(CDA) en Renske Leijten(SP). Rest dus oprotten dus incl. Wilders, Baudet, klaver enz. Allemaal voorgestemd destijds en niets gecontroleerd. Zij hebben ook een grote bek en deden niets.

Gast
Miggel
januari 12, 2021 17:59
Antwoord op  Pieter

Ja twee kamerleden hebben moeite gedaan om dit boven tafel te krijgen met allerlei tegenwerkingen van de andere politici en hoge geplaatste amtenaren. Mijn respect hiervoor. Maar dat zijn 2 kamerleden van de 150.

tja …..En wat denkt u van de rest van de tweede kamer die allemaal hebben zitten slapen..

mijn antwoord hierop: Kamerlidschap is een baantje geworden, maar wel een goed betaald baantje, gaat het nog om idealen?!, nee joh, politici zijn BN’ers geworden. Slechts enkelingen zoals Pieter en Renske doen iets om de onderste steen boven te krijgen en van welke partij je bent maakt dan schijnbaar ook niet meer uit.

uhhm voordat we teveel van het onderwerp afwijken laat ik het hiermaar bij..

Gast
Jessie
januari 14, 2021 09:45
Antwoord op  Pieter

Juist!!!

Gast
DvdV
januari 12, 2021 13:16
Antwoord op  Miggel

Je kunt Ascher en de PvdA toch moeilijk links noemen. Het was het aanhangertje van de VVD auto.

Gast
J. Bloemheuvel
januari 12, 2021 13:35
Antwoord op  DvdV

Klopt, met dat verschil dat ooit een, inmiddels overleden) PVDA’SOOS prominent op het Rode Plein aanwezig zou zijn geweest bij de 1 mei viering.

Gast
Leo
januari 12, 2021 16:09
Antwoord op  DvdV

Je hebt gelijk alleen het taalgebruik van Rottenberg moet je in een linkse roes brengen, ondertussen werkte Ascher
mee met het foute beleid.

Gast
oma
januari 12, 2021 11:55

Aangenaam grote bek, volgens mij was dit positief bedoelt. Over het lezen van het rapport kun je zeggen, we hebben toch allemaal de conclusie gehoord van de commissie? de Vries had idg volkomen gelijk.

Gast
Leo
januari 12, 2021 16:13
Antwoord op  oma

Mee eens, de Vries in deze had gelijk.

Gast
Tom plot
januari 12, 2021 11:53

Peter R had gewoon gelijk…op deze site zitten toch allemaal mensen met een uitgesproken mening? Die ook allemaal denken dat ze overal verstand van hebben?? Asher is een rat…altijd al geweest en die felix denkt met z’n grote bek iedereen af te bluffen en dat lukt niet bij Peter…

Gast
anthonia
januari 12, 2021 11:51

ik ben het zelden met peter de vries eens,maar nu heeft hij 100%gelijk asscher moet het veld ruimen,en wel per direct.

Gast
Kees Scheepens
januari 12, 2021 11:29

Jammer al dat commentaar achteraf. Nederland wordt ’n arm land als er op deze manier gediscussieerd wordt. Het taalgebruik leidt ertoe dat mensen hun eventuele ongelijk niet meer kunnen toegeven en alleen maar verharden in hun standpunt.

Gast
Pietje Puk
januari 12, 2021 11:01

Twee klootzakken die elkaar verbaal afmaken. Nu nog in het echt.

Gast
Jona
januari 12, 2021 10:51

Die Felix is een PvdA aanhanger en ik heb niks met Peter maar hierin geef ik hem gelijk,wel jammer dat dat op1 figuur Peter geen kans gaf op een weerwoord.

Gast
Jean Paul
januari 12, 2021 11:24
Antwoord op  Jona

Vind ik ook. Je mag een grote mond hebben, maar weet wel waar je het over hebt. De Vries is de eerste om anderen af te serveren als ze hun feiten niet kennen. Maar in dit geval is dat kennelijk niet nodig? 🙄

Gast
Marcel
januari 12, 2021 11:25
Antwoord op  Jona

Jammer inderdaad, het werd net leuke tv, zeldzaam op de nl tv, en dan wordt het item afgekapt omwille van de tijd.

Gast
Boh foi toch
januari 12, 2021 12:08
Antwoord op  Jona

Dit was een VARA Op1!!!

Gast
Janneke
januari 12, 2021 12:23
Antwoord op  Boh foi toch

Door al het geschreeuw van rechts ,hoe slecht links wel is,doet Rutte en de VVD wat ze wil.dit is niet de eerste affaire van Rutte!!!!.

Gast
Ap-gast
januari 12, 2021 10:50

Het was weer de P de Vries show,die vent bemoeit zich overal mee,denkt overal verstand van te hebben,laat ook niemand uit praten,praat gewoon door,ik ben er nou helemaal klaar mee,je ziet hem aan elke tafel zitten,boulevard en op,op1,dus als ik hem zie,zap ik door,vervelende en narcistische man.

Gast
Pietje Puk
januari 12, 2021 11:02
Antwoord op  Ap-gast

Ik zag in de gids dat deze eikel bij op1zou zitten. Dan gaat bij voorbaat de TV al uit.

Gast
Tom plot
januari 12, 2021 11:49
Antwoord op  Ap-gast

Peter had gewoon gelijk..

Gast
robb
januari 12, 2021 10:49

Als het kabinet aftreed kunnen Hoeksta en Rutte dan nog lijsttrekker zijn aftreden en leuk weer verder gaan totaal ongeloofwaardig , wat Asscher betreft die kan beter die kan beter vertrekken .

Gast
Frans.D
januari 12, 2021 10:48

Geen excuus maar je verantwoording nemen. Die Asscher hoort met de VVD kornuiten voor de rechtbank.

Gast
Rick
januari 12, 2021 10:46

Hugo Logtenberg is de verantwoordelijke in deze hele discussie jij had moeten weten dat Peter ALTIJD het laatste woord moet hebben en dat hij ALTIJD het liefst OVER mensen discussieert in plaats van MET .
Dit had een algemeen gesprek moeten zijn Hugo ik heb de aanwezigheid van Lodewijk nergens gezien afkappen dus als het inhoudelijk wordt over een persoon die zich niet kan verdedigen . Peter is toch van moordzaken hij is toch geen politieke correspondent helemaal onvoorbereid OVER mensen discuseren die niet aanwezig zijn is laf en (lijktl, is)laster, en een gesprek dat je zelf die richting in hebt gestuurd afkappen dat mag en kan helemaal niet daardoor laat je de kijker in onduidelijk achter. Hugo ik raad je een opfris cursus aan !!

Gast
Piepmuis
januari 12, 2021 10:31

Was dat Felix?? Dacht serieus dat ik naar de Adams family zat te kijken. En ja helaas had R P de Vries 1 x gelijk. Au dat is eruit.

Gast
Kromhout
januari 12, 2021 10:29

Rottenberg heeft wel een punt. Van iemand die met zijn kop op tv komt en zich als zich opiniemaker opstelt verwacht je dat ie het rapport wel gelezen heeft, van de man in de straat verwacht je dat niet. De Vries ontmaskert zichzelf dus als ordinaire relnicht.

Gast
Richard Borgers
januari 12, 2021 14:25
Antwoord op  Kromhout

Ahh dus volgens u staat in het rapport dat Rutte, Asscher, Wiebes CS geen blaam treft? Kletst toch niet, als dat er gestaan had, dan had het kabinet ook niet meerdere vergaderingen hoeven te beleggen over het wel of niet zelf opstappen. PrdVr had volkomen terecht met zijn kritiek, omdat Rotten erg bezig was onzin uit te kramen en de affaire goed te praten.

Gast
Corry Jankbal
januari 12, 2021 10:25

De PvdA laat al decennia lag de bevolking in de steek. Een corrupte machtspartij, uitsluitend door en voor de elite. Het woord fatsoen kennen ze niet eens. Duizenden mensen bewust en opzettelijk kapot maken en daarna krokodillentranen huilen. Misselijkmakend.

Gast
Johan27
januari 12, 2021 10:24

Peter heeft het gelijk aan zijn zijde, Asscher had veel eerder zijn mening richting de media kunnen spuien. Maar heeft al die tijd uit eigen belang en partijbelang zijn mond gehouden. Felix gebruikt zijn intelligentie om zaken anders voor te stellen dan ze in werkelijkheid zijn.

Gast
Gerard
januari 12, 2021 10:11

Ben geen fan van Peter, maar dat stuk Linkse vuilnis van een Rottenberg deugt niet en steunt daarom die engnek van een Asscher in deze betreurenswaardige verhaal waarbij mensen als criminelen werden afgeschilderd. Die Asscher moet zijn biezen pakken en het OM moet deze bewindslieden welk verantwoordelijk zijn strafrechtelijk vervolgen. Een gewone man had jaren op Staatskosten gezeten.

Gast
Adhoc
januari 12, 2021 09:49

Twee rotte vissen aan één tafel, dat meurt.

Gast
Johan27
januari 12, 2021 10:19
Antwoord op  Adhoc

Peter heeft gelijk, hoe dan ook.

Gast
Adhoc
januari 12, 2021 11:05
Antwoord op  Johan27

Gaat om de manier hoe.

Gast
Robert
januari 12, 2021 09:39

Ja das een grote fout van de redactie, die hadden nu net Peter niet moeten uitnodigen als Felix er is.
Die wil totale vrijheid om alles recht te praten wat krom is. Die kan je maken of breken, vraag maar aan Samson.
Lodewijk heeft in Amsterdam ook vele stunts uitgehaald, maar moest de nieuwe leider worden.

Gast
David
januari 12, 2021 09:33

Rottenberg dekt Asscher, want zijn allebei j0den.
Domme Rottenberg weet blijkbaar niets over de kwalijke rol van Asscher’s familie in de oorlog, waar ze hun broeders en zusters aangaven bij de moffen.

Gast
Joha
januari 12, 2021 09:47
Antwoord op  David

Of je het nou eens of oneens bent dat is ieder voor zich maar waarom de 2ww erbij halen ascher moest nog worden geboren wat heeft hij daar mee te maken wordt tijd dat het met rust wordt gelaten de hollanders waren niet veel beter in indie en korea

Gast
David
januari 12, 2021 09:58
Antwoord op  Joha

Omdat Lodewijk met hetzelfde sop is overgoten.
Hij probeerde het zelfs ooit op tv recht te praten.

Gast
Joha
januari 12, 2021 10:06
Antwoord op  David

Heb jij weleens een politieker mee gemaakt die zijn fouten serius toe geeft het moet wel gemeend zijn natuurlijk

Gast
Klaar Koomen
januari 12, 2021 10:21
Antwoord op  Joha

Maar Asscher heeft wel hun DNA…..Dat heb je wel gemerkt in de toeslagenaffaire…
Dus “zo vader, zo zoon” heeft wel degelijk invloed op de samenleving….

Gast
Irene
januari 12, 2021 15:21
Antwoord op  David

Vreselijk lomp en enorm dom.

Denken niet dat u echt iets weet over de oorlog noch over joden.

Waarschijnlijk hadden u joden aangegeven in de oorlog. Wat heeft het jood katholiek gereformeerd of islam met een mening te maken.

Objectief zijn en nadenken.

Begrijp niet waarom al die gaat en het schelden. Geef je mening op basis van nadenken

Gast
Theo
januari 12, 2021 09:28

PR een grote bek. Dat is waar maar alle linkse figuren hebben toch een grote bek. Ze geven alleen maar commentaar maar komen nooit eens met een goed voorstel. Kijk naar de coronamaatregelen alles wat wordt aangedragen wordt tegengewerkt. Zo duurt het allemaal langer en kunnen ze weer schreeuwen.

Gast
Sjakie hoekvlag
januari 12, 2021 09:28

asscher is volstrekt incompetent,dat was ie in islamsterdam al en dat is ie op het Rattenhof ook,dus die joker met zijn ClownsGezicht blijft gewoon zitten en waarschijnlijk sleept ie nog een zooitje zetels binnen ook want zo gaat dat in Honduras aan de Noordzee.

Gast
Sjakie hoekvlag
januari 12, 2021 09:23

Hier heeft de Vries bijna 100% gelijk,behalve als hij zegt dat de overheid op deze manier aan geloofwaardigheid verliest want die is geheel verdwenen. (Veels te veel ratjes in een kooitje,knibbel knabbel knuisje welk ratje knabbelt er aan mijn positie)

Gast
Wendy's dealertje
januari 12, 2021 09:23

Felix, waar halen ze die nou weer vandaan, die was ik net vergeten, maar blijkbaar is ie niet veranderd, nog steeds een hoop linksche blabla. En dan Petertje, die kan ik niet meer serieus nemen sinds hij iedere dag plaatsneemt in één of ander praatprogramma (en daar zijn er gelukkig niet zo veel van, pfff). Bijkomend voordeel is natuurlijk wel, dat hij altijd een alibi heeft.

Gast
Robbert
januari 12, 2021 09:20

We hebben niks aan excuses gewoon aftreden 1 strike and you’re out.

Gast
ome H
januari 12, 2021 09:18

De fout zit in de top van de ministeries, die zitten er jááren, ministers en staatssecretarissen zijn passanten.

Gast
Richard Borgers
januari 12, 2021 14:33
Antwoord op  ome H

@Ome H. Absoluut gelijk, deze lieden hebben wij niet gekozen, maar bepalen wel de koers van een ministerie. Regelmatig wordt je op de A4 of A44 met hoge snelheid ingehaald door geblindeerde geescorteerde wagens die de DG’s en AG’s vervoeren. Deze lieden hebben teveel macht zonder verantwoording af te hoeven leggen asn het volk en kunnen een minister of staatssecretaris maken of breken, kijk maar naar de dames die het Verkeer en Waterstaat onder zich hadden en moesten opstappen, dankzij de aanwezige DG & AG

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen