Johan Derksen: ‘Ali B veel vaker agressief bij The Voice of Holland’

Johan Derksen heeft in de Hilversumse wandelgangen vernomen dat Ali B zich veel vaker agressief gedraagt achter de schermen van The Voice of Holland. Dat heeft hij gisteren gezegd in Veronica Inside.

Ali B en Johan Derksen © RTL, SBS

Ali B is deze week behoorlijk door de mand gevallen als zelfbenoemde ‘knuffelmarokkaan’. Als de camera’s uitstaan blijkt hij helemaal niet zo leuk en gezellig te zijn zoals hij op televisie doet voorkomen. In een uitgelekte video is te zien hoe bizar agressief Ali zich gedraagt achter de schermen van The Voice en scheldt met woorden als t*fusfl*kker.

Vaker agressief

Johan Derksen heeft nu vernomen dat dit geen incident was. “Ik hoor nu uit welingelichte bron dat hij heel regelmatig dit soort woede-aanvallen heeft. Ik zit ook naar die Waylon te kijken en Waylon is een jongen van: tot hier, en dan slaat ‘ie je op de bek. En die bleef de rust zelve, van: daar komt hij weer met een woede-aanvalletje.”

Het masker van Ali is keihard gevallen, vindt Johan. “Dit was toch die man die altijd riep: ‘Ik ben aan het verbinden’? Het is gewoon een ontzettende hork, joh. Een geweldige paardenl*l. Al die mensen die op die stoelen zitten kunnen wat, behalve hij. Hij kan helemaal niks, behalve verbinden.”

Moe van Ali

De Veronica Inside-ster is helemaal klaar met Ali. “Ik word een beetje moe van Ali. Het is een over het paard getild mannetje, dat zichzelf ongelooflijk overschat met die rare rappies van hem.”

Albert Verlinde riep Peter van der Vorst, de tv-baas van RTL, eergisteren op om Ali op het matje te roepen. Eind vorig jaar lag hij ook al onder vuur, toen vanwege zijn gebruik van het scheldwoord fl*kker.

Fragment

Het fragment uit Veronica Inside:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen