Heftig: Shownieuws toont pikante beelden Ferry Doedens

De pittige showrubriek Shownieuws heeft maandag als eerste massamedium een pikant OnlyFans-beeld van Ferry Doedens getoond. De SBS-kijker moet er rode oortjes van hebben gekregen.

Ferry Doedens en Patty Brard © RTL, Shownieuws

Ferry Doedens heeft gisteren per ongeluk bevestigd dat hij inderdaad een OnlyFans-carrière is begonnen, waarbij hij geld verdient met expliciete beelden van zichzelf. Het nieuws haalde gisterenavond ook RTL Boulevard, maar aan die showrubriek wilde Ferry het nog steeds niet bevestigen. Bij Shownieuws bevestigde Ferry zijn stoute carrièreswitch een paar uur later wél.

Ferry bevestigt aan Patty

De bij GTST ontslagen acteur heeft ervoor gekozen om het nieuws te bevestigen aan Shownieuws-presentatrice Patty Brard. “Het hing al een tijdje in de lucht dat er wat filmpjes en wat pikante foto’s van hem in omloop waren, maar ik heb hem vandaag dan eindelijk zo ver gekregen dat hij aan mij bevestigd heeft dat die niet gelekt zijn, maar dat hij ze zelf plaatst.”

De televisiediva: “Hij heeft namelijk een profiel op een website genaamd OnlyFans en OnlyFans is een website dat je moet zien als een soort Instagram, maar dan met heel expliciete foto’s en filmpjes, waar je mensen tegen betaling naar jou laat kijken.”

Shownieuws toont beelden

Behoorlijk onverwacht liet Shownieuws pontificaal een still zien uit een video waarop Ferry Doedens zichzelf verwent. Deze still werd meermaals in beeld gebracht, zowel aan het begin als aan het eind van de uitzending. In totaal was de ondeugende Ferry bijna een minuut lang in beeld bij SBS 6.

De SBS-kijker zag hoe Ferry zijn kleine Ferry behoorlijk aan het werk zette. Shownieuws koos er nog wél net voor om Ferry’s slagroomspuit te blurren, zodat deze niet in beeld was.

Geen bewegende beelden

Shownieuws heeft naar eigen zeggen bewust gekozen voor een ‘still’ en niet voor bewegende beelden. “We gaan er niet naar kijken, want het is niet iets waarvan je nou zegt…”, aldus Patty.

Evert Santegoeds: “Ook niet na elven?”

Patty: “Je weet allemaal hoe het eruitziet: laten we het zo zeggen.”

Airen Mylene: “We hebben deze foto van Ferry waarin we dus kunnen zien om wat voor content het gaat; het is dus expliciet.”

Patty: “Ja, dit en dan de gehele sessie staat er ook op, zeg maar. De wasbak vol, zo ongeveer. Heb ik het goed uitgelegd?”

Ferry gaat met manager praten

Tot Ferry’s bevestiging aan Patty Brard, wilde hij zijn OnlyFans-carrière niet bevestigen aan de media. “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij hier eerst met zijn manager in Nederland een gesprek over wil hebben en daarna met mij verder wil praten.”

Kennelijk had die manager weinig andere klussen voor Ferry in de aanbieding. “Ik denk dat na de tweede keer ontslagen te zijn bij GTST, het aantal rollen in films op dit moment niet echt… Dit is dan zijn nieuwe business model geworden. Er zijn ook mensen die er niet slechter van zijn geworden.”

“Als hij dit zelf wil en het is niet geplaatst door een ander en dit is de keuze die hij maakt, dan denk ik toch: ja, het is een beetje het oudste beroep van Nederland, waarom zouden we er een punt van maken?”

U kunt Shownieuws terugkijken op KIJK.nl.

Lees ook

Ferry over zijn OnlyFans-carrièswitch:
Ferry Doedens gaat voor OnlyFans-carrière, management zwijgt (29 december)
Pikante carrièreswitch Ferry Doedens haalt ook RTL Boulevard (31 december)
Oeps: Ferry Doedens bevestigt per ongeluk zijn stoute dubbelleven (4 januari)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen