Tooske Ragas nieuwe presentatrice van Shownieuws

Tooske Ragas wordt toegevoegd aan het presentatieteam van Shownieuws. Daarmee keert een oude bekende terug op de Nederlandse beeldbuis. Dat was gisteren te zien op SBS 6.

Tooske Ragas © Shownieuws

De Shownieuws van gisteren werd gepresenteerd door Airen Mylene. Zij kondigde in de opening al aan dat aan het eind van de uitzending de nieuwe presentatrice van het programma zou worden onthuld. Na het laatste reclameblok zat Tooske Ragas ineens op de plek van Airen, om de laatste twee minuten aan elkaar te praten.

Tooske nieuwe host

Tooske, die vorige week al even mocht proefdraaien als presentatrice van De 5 Uur Show, heeft buitengewoon veel zin in deze nieuwe uitdaging. “Welkom terug bij Shownieuws, ik ben dus die nieuwe presentatrice van dit programma. Wie mag ik het woord geven?”, zei ze.

Evert Santegoeds daarop: “Hartstikke welkom Tooske, wat leuk dat we je hebben kunnen vangen.”

Tooske schrikt van Ferry

Airen Mylene: “Je was mijn schaduw vandaag. Je hebt al een beetje meegelopen en je viel meteen met je neus in de boter vandaag.”

Patty Brard: “Wat is je het meest bijgebleven van vandaag? Welk onderwerp?”

Tooske daarop: “Nou, ik had vanmorgen mijn eerste telefonische bespreking bij mijn tweede kopje koffie en dat ging gelijk over alle ins en vooral outs van Ferry Doedens. Toen dacht ik: nu kan ik alles hebben.”

Ze doelt daarmee op het item over Ferry Doedens. Shownieuws toonde expliciete beelden waarop te zien is hoe Ferry met zichzelf in de weer is.

Debuut

Het échte Shownieuws-debuut van Tooske Ragas is vanavond. Dan presenteert ze haar eerste volledige uitzending van het programma op de late avond van SBS 6.

Fragment

De eerste beelden van Tooske in Shownieuws:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen