Guido den Aantrekker: ‘Bridget Maasland, waar is je zelfreflectie?’

Guido den Aantrekker vindt dat Bridget Maasland een ernstig gebrek aan zelfreflectie heeft. Ze gedraagt zich als een ‘wild wijf’ en moet dan niet klagen over negatieve media-aandacht, vindt hij.

Guido den Aantrekker en Bridget Maasland © SBS, RTL

Bridget Maasland lag vorig jaar flink onder vuur vanwege haar affaire met André Hazes jr. Na een paar maanden keerde André weer lachend terug in de armen van zijn vergevingsgezinde vriendin Monique Westenberg – onder luid applaus van bevriende media als Shownieuws – terwijl Bridget door de pers werd neergezet als ordinaire, aandachtsbeluste vrouw.

Bridget getergd

Het meest treffende voorbeeld is nog wel dat Shownieuws-ster Patty Brard wóest was toen Bridget Maasland tijdens haar huwelijksfeest op een gegeven moment met haar slipje op de enkels stond. Ze heeft het haar nooit vergeven. André jr., die met zijn hand het plekje van Bridgets slipje innam, wordt daarentegen nog altijd doodgeknuffeld door Patty.

RTL Boulevard-ster Bridget reageert deze week enigszins getergd in de Grazia: “De man mag alles fout doen: liegen, bedriegen en jonger daten, maar de vrouw mag dat nog niet. Gelijke rechten zijn op dat gebied nog ver te zoeken. Dat is de conditionering van de maatschappij. Daar valt echt niet mee om te gaan.”

Guido spuugt op Bridget

Story-baas Guido den Aantrekker vindt dat onzin. “Nou ja, ik denk daar wel een beetje het mijne van. Het valt best wel mee. We moeten niet vergeten dat enige zelfreflectie wel handig zou zijn voor Bridget. Zij is gewoon, plat gezegd, een wild wijf”, liet hij gisteren weten in Shownieuws.

Hij vervolgt: “Ik ken jongens en mannen die met haar gedatet hebben en een relatie met haar hebben gehad – of het nou Johnny de Mol is of iemand anders – en dit is geen vrouw die ’s avonds met toastjes met brie op de bank zit. Die wil feesten.”

Pek en veren

Albert Verlinde daarop verbaasd: “Ja, maar dan hoef je toch niet met pek en veren door de stad gejaagd te worden?”

Guido: “Nee, dat bedoel ik niet, maar zij doet nu net voorkomen alsof het heel raar is dat zij hier ook op aangesproken wordt, maar ik denk – en dat heeft André ook wel aangegeven – dat hij eigenlijk meer door haar gesloopt werd dan andersom.”

André: “Nou…”

Tooske Ragas: “Ik interpreteer het toch anders, maar eerst jij Natacha.”

Zwarte Piet

Natacha Harlequin: “Ik snap niet wat het hele ding is rondom Bridget en waarom zij de zwartepiet krijgt. Ik begrijp dat echt helemaal niet.”

Guido: “Dat mag niet meer, hè, Zwarte Piet?”

Natacha vindt dat flauw en smakt met haar lippen.

Tooske: “Het feit is dat zij beduidend meer negatieve reacties krijgt dan hij.”

Guido: “Ja, maar kijk ook even hoe ze het hebben opgepakt, hè? Als hij Monique verlaat voor Bridget… Ik geloof dat Bridget daar binnen vijf minuten al juichend met foto’s op Instagram stond.”

Tooske: “Hij ook!”

Gezeik

Guido: “Ja, maar zij roept dit dus over zich af, vind ik.”

Albert: “Nee, dat denk ik niet. Wat zij ook doet, het is altijd gezeik. Dat roept ze niet eens over zichzelf af, maar er is iets in haar of aan haar dat onmiddellijk gedoe geeft.”

Guido: “Wat zou dat zijn volgens jou, denk je?”

Daarop deed Tooske een Hélène Hendriksje: “Nou, daar gaan we even diep over nadenken en daar gaan we het de volgende keer over hebben.”

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen