Carlo Boszhard deelt flinke sneer uit aan André Hazes jr.

Carlo Boszhard bevindt zich in een luxepositie. Normaal gesproken is het onmogelijk om kritiek te uiten op BN’ers zonder daarbij op lange tenen te stappen, maar met een pruik op kan hij zich veel permitteren.

André Hazes jr. en Carlo Boszhard © SBS, RTL

Hoewel André Hazes jr. niet bepaald goed is in incasseren – zo boycot hij de kritische Wilfred Genee – durfde Carlo Boszhard het gisteren in De TV Kantine toch aan om André’s dwangmatige ijdeltuiterij aan te stippen. Verkleed als Albert Verlinde haalde Carlo vilein uit naar de ietwat narcistische manier waarop André onlangs zijn vriendin Monique Westenberg ten huwelijk vroeg.

Intiem en integer

Een huwelijksaanzoek is voor de meeste mensen een buitengewoon intiem moment, maar André was vooral druk met hoe hij dit leuk kon vastleggen voor zijn Instagram-kanaal. Hij huurde een tv-regisseur in om zijn huwelijksaanzoek vast te leggen, zodat André en Monique dat daarna leuk op hun socials konden posten.

Carlo stak in De TV Kantine niet alleen daar de draak mee, maar ook met het feit dat André’s allergrootste fans aan de desk van Shownieuws zitten. Wat André ook doet en laat: bij Shownieuws zitten ze bij voorbaat al klappend aan de desk. Dyantha Brooks presteerde het zelfs om André’s huwelijksaanzoek ‘intiem en integer‘ te noemen. Ongelooflijk.

Steek onder water

Zowel André als Shownieuws kregen gisteren een steek onder water uitgedeeld van Carlo. “Jongens, mag ik even, en ik wil het even vanuit mijn hart doen: wat een fijne vent is dat”, zei hij gisteren, verkleed als Albert Verlinde, over André.

De Olcay Gulsen-imitatie daarop: “Ja, ik ben het echt zó met je eens Albert. Ik vind hem echt heel erg puur en oprecht en gewoon lekker spontaan reageren. Deze reactie is net zo spontaan als zijn huwelijksaanzoek.”

‘Albert’ vervolgens: “Ja, prachtig, hè, was dat? Dat was echt een sprookje. Echt oprecht en vooral niet geregisseerd. Zo veel echtheid jongens, dat missen we op de Nederlandse televisie.”

Echtheid

‘Olcay’: “Ik ben het zo met je eens Albert.”

‘Albert’: “Ja, jongens, die echtheid van André, zo prachtig, zo authentiek. Net als mijn buurvrouw Connie Witteman.”

“Is er trouwens nog André-nieuws?”, klonk het even later, snerend naar het feit dat Shownieuws elke poep en scheet van André Hazes jr. bombardeert tot breaking news.

Parodie

Anderhalf uur na de uitzending van De TV Kantine kwam de échte Shownieuws met een parodie op zichzelf. De showrubriek had namelijk alwéér een lovend item over de jarige André Hazes jr. in de aanbieding.

Deskundige Anouk Smulders: “Gelukkig hebben we er het afgelopen jaar allemaal van mogen meesmullen dat het uitstekend met hem gaat, met hen gaat en dat er waarschijnlijk een ontzettend fijn levensjaar voor hem aankomt en dat is hem van harte gegund.”

Shownieuws heeft echt geen enkel idee dat ‘smullen’ nou niet bepaald de eerste associatie is die de gemiddelde Nederlander heeft met André Hazes jr. Die denkt namelijk eerder aan een teiltje.

TV Kantine

De TV Kantine van gisterenavond kunt u hier terugkijken:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen