Frits Huffnagel shockeert in Shownieuws: ‘Gewoon kogel door hoofd!’

De coronarellen in Nederland houden ook de BN’ers behoorlijk bezig. VVD-prominent Frits Huffnagel liet zich er gisteren in Shownieuws zó politiek incorrect over uit dat zelfs Guido den Aantrekker ervan schrok.

Frits Huffnagel © SBS, Dumpert

Het halve land stond gisteren op zijn kop: oproerkraaiers hebben in steden als Amsterdam en Eindhoven flink wat onrust veroorzaakt en vernielingen aangebracht. Voor de kersverse Insta-verslaggever Dave Roelvink was het een leuk verzetje, terwijl BN’ers als Wendy van Dijk thuis ontploften bij het zien van de beelden.

Kogel door hoofd

VVD-prominent Frits Huffnagel is vooral verbijsterd over de beelden waarop te zien is hoe een demonstrant de politie met een zwaard aanvalt, liet hij gisteren weten in Shownieuws. Frits vindt dat de politie wel heel erg kalm heeft gereageerd op deze regelrechte aanval. “Hier is natuurlijk geen sprake van demonstraties, dit zijn rellen.”

De goed met minister-president Mark Rutte bevriende Frits: “In Eindhoven zag je op een gegeven moment een beeld dat een man met een zwaard kwam aanlopen en met dat zwaard de politie te lijf ging. Weet je? Als ze daar in het buitenland naar kijken snappen ze echt niet dat die kerel niet een kogel in zijn hoofd heeft gehad.

Nou, nou, nou, nou

Die politiek incorrecte mening ging zelfs Shownieuws-ster en Story-baas Guido den Aantrekker iets te ver. “Nou, nou, nou, nou, nou, nou!”

Frits: “Ik heb een groot respect voor de politie… Ik weet niet wat jij had gedaan als iemand met een zwaard op je af komt.”

Guido: “Ja, maar een kogel door z’n hoofd, Frits… Je kan ook iemand in z’n knie schieten. Dat is wel weer heel erg rigoureus.”

Frits: “Nou, van mijn part in zijn knie. Ook dat is niet gebeurd, Guido, dus het is echt knap van de politie dat ze zich zo hebben ingehouden. Die man staat gewoon met z’n zwaard op de politie in te slaan!”

Oneens over Dave

De heren waren het ook oneens over Dave Roelvink, die als een soort razende reporter verslag deed van de rellen. Daar liet Guido zich juist weer politiek incorrect over uit.

Guido noemde Dave’s Instagram-verslag namelijk ‘journalistiek’. “Ik vind zelf dat je van zoiets serieus geen circusact moet maken. Aan de andere kant bereikt Dave ook wel een groep mensen die misschien niet zozeer het nieuws volgen en op die manier toch iemand hebben die er middenin staat.”

Frits: “Journalistiek, journalistiek?! Dit is gewoon sensatie zoeken. Dat mag van mij, maar dan moet hij zich niet uitgeven als verslaggever of zoiets.”

Fragment

Shownieuws over Dave en de coronarellen:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen