Glennis Grace zwijgt haar haters Jan Roos en Dennis Schouten dood

Glennis Grace heeft er heel bewust voor gekozen om niet te reageren op de RoddelPraat-uitzending waarin Jan Roos en Dennis Schouten haar keihard aanvielen. Dat vertelt ze in weekblad Story.

Jan Roos, Glennis Grace en Dennis Schouten © YouTube

Vlak na het overlijden van haar vader, kwamen Jan Roos en Dennis Schouten in hun programma RoddelPraat met een behoorlijk kritisch item over Glennis Grace. Ze hadden daarin ook de grootste lol om beelden van haar vader, die op dat moment doodziek in bed lag. Jan maakte onder meer wat grapjes over zijn zwarte huidskleur.

Heel moeilijk

Het was voor Glennis moeilijk om er niet op te reageren, maar ze had geen zin om haar bullies te voeden met haar woede. “Het was voor mij heel moeilijk om niet te reageren, want iedereen weet hoe ik ben. Maar op dat moment heb ik ervoor gekozen niet te reageren, omdat mijn vader net twee dagen dood was.”

Intussen is het een maand geleden. “En nog steeds is er vanuit mij of mijn familie niet gereageerd op Jan Roos of Dennis Schouten, want dat hadden ze waarschijnlijk gewild. Wat anderen doen, daar heb ik niets mee te maken. Deze mannen, en dan vooral Jan Roos, gaan héél ver…”

Bedreigd

Wel zijn Jan en Dennis na de aflevering van RoddelPraat bedreigd door een boezemvriendin van Glennis. Ondanks alles heeft Jan naar eigen zeggen geen spijt van zijn uitspraken.

Jan: “Glennis heeft haar stervende vader gefilmd in haar vlog, maar niet op een leuke manier. Zonder hem aan te kijken. Dat is gewoon het uitbuiten van een stervende man, joh.”

Lees meer

Alles over deze rel:
Robbert Rodenburg kotst Jan Roos onder: ‘Sodemieter op!’ (29 november)
Jan Roos giert om overleden vader Glennis Grace: ‘Circusaapje’ (10 december)
Boezemvriendin Glennis Grace bedreigt Dennis Schouten: ‘Vuile rat’ (17 december)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen