Vervelend: ‘Bridget Maasland wordt ook in 2021 keihard gedumpt’

Bridget Maasland werd in 2020, vlak voor de coronacrisis losbarstte, keihard aan de kant gezet door André Hazes jr. Tot overmaat van ramp schijnt ze ook dit jaar genadeloos te worden gedumpt.

Bridget Maasland © RTL

Later dit jaar krijgt Bridget Maasland een relatie met een donkerharige man, maar die zet haar al vrij snel weer aan de kant, zegt medium Marion Berndsen in een zes pagina’s tellende voorspellingenrubriek in de Story. “Het komend jaar ontmoet ze een vlotte man met donker haar van eind dertig. Hij is geen bekende Nederlander. Althans, ik herken hem niet.”

Teleurstelling

Lang kan Bridget niet van dit liefdesgeluk genieten, weet medium Marion. “Deze relatie zal niet lang duren. Hij zet er een punt achter. De teleurstelling bij Bridget is dan enorm groot, want ze wil heel graag een gelukkige relatie.”

Bridget moet geduld hebben, zegt het medium. “Want ik zie wel dat ze in de komende jaren iemand ontmoet met wie ze echt oud gaat worden. Maar eerst moet de storm gaan liggen. Iedereen heeft iets op haar aan te merken en dat moet voorbijgaan.”

Betrouwbaar

Het is niet voor niets dat de Story zes pagina’s inruimt voor medium Marion. Het weekblad wijst erop dat ze in 2007 genomineerd werd voor medium van het jaar. “En vorig jaar keek ze voor Story ook in de toekomst van onze sterren en heeft het in veel gevallen bij het rechte eind gehad.”

Het ziet er dus niet goed uit voor Bridget. Dat wordt weer Kleenex-boxen hamsteren.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen