Wie Ben Ik-poppen dragen kleding van Nikkie Plessen

De RTL 4-show Wie Ben Ik keert donderdag terug op de buis mét volle publiekstribunes. Vol met poppen welteverstaan, aangekleed door niemand minder dan modegoeroe Nikkie Plessen.

Wie Ben Ik © RTL

Vanwege de coronacrisis mag er nauwelijks publiek aanwezig zijn in televisiestudio’s. Wie Ben Ik laat daarom maar een handjevol mensen toe tot de studio. Om het er niet zo kaal uit te laten zien, wordt de rest opgevuld door poppen. Die poppen zijn aangekleed door het modemerk van RTL Boulevard-diva Nikkie Plessen, onthulde ze in de uitzending van gisteren.

Nikkie-poppen

Tijdens het item over de Wie Ben Ik-poppen, deed Nikkie haar onthulling aan collega Rick Brandsteder. “Nikkie, zei je nou net dat die poppen jouw kleding dragen?”, merkte hij na het item op.

Nikkie vervolgens: “Ja, dat klinkt heel lullig, maar het is wel waar. Al die poppen hebben onze kleding aan, de mannen en de vrouwen aan. Al die poppen zijn heel blij.”

Lege plekken

Het neerzetten van de poppen is door producent EndemolShine bedacht als alternatief voor de lege tv-tribunes. “We hebben circa 50 etalagepoppen laten bezorgen die naakt bij ons werden afgeleverd. We hebben ze voor de gelegenheid maar wel even netjes aangekleed”, liet het tv-huis eerder weten aan het AD.

Wie Ben Ik? met presentatrice Caroline Tensen is vanaf donderdag te zien op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen