Erica Meiland vindt RTL 4-duo Frank en Rogier heel ordinair

SBS 6-ster Erica Meiland vindt het behoorlijk ordinair dat het RTL 4-echtpaar Frank Jansen en Rogier Smit zo rollebollend over straat gaat. Dat zegt ze in gesprek met de Weekend.

Frank Jansen, Rogier Smit en Erica Meiland © RTL, SBS

RTL 4 heeft een flinke miskoop gedaan aan Frank en Rogier. De tv-zender haalde het duo voor een hoop geld weg bij SBS 6, maar nu berokkenen ze de zender schade door zo ordinair naar buiten te treden. Ook Erica Meiland vindt het nogal gênant dat ze hun huwelijksproblemen zo etaleren in de media.

Erica verbaast zich

Erica heeft ook wel eens ruzie met Martien, maar ze zou het niet in haar hoofd halen om hem in de media in diskrediet te brengen. Rogier deed dat wel; hij stuurde op een gegeven moment zelfs bankafschriften van Frank naar de roddelbladen. “Nee, dat gaat bij ons niet gebeuren”, zegt Erica resoluut.

De Chateau Meiland-ster kan er met haar pet niet bij. “Frank en Rogier zijn ook al heel lang bij elkaar, ik snap niet dat dat ineens opkomt. Martien en ik zouden dat niet hebben, wij zeggen álles tegen elkaar. Ik verbaas me er over dat Frank en Rogier dit zo hebben aangepakt.”

Respectloos

Het gedrag van Rogier is volgens Erica behoorlijk respectloos. “Dat je dan ineens zo met modder gaat gooien, daar kan ik me niets bij voorstellen. Dat zouden wij nooit doen. Martien en ik hebben altijd respect voor elkaar, dat soort verhalen zouden wij niet over elkaar rondstrooien.”

Het is op dit moment nog steeds niet duidelijk of RTL 4 überhaupt wel verder wil met Frank en Rogier nu de twee zich zo hebben misdragen in de media. Peter van der Vorst zou daar binnenkort een besluit over nemen. Hij ergert zich naar verluidt dood aan het duo.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen