‘Peter van der Vorst ergert zich dood aan Frank en Rogier’

Peter van der Vorst ergert zich dood aan zijn ruziënde tv-duo Frank Jansen en Rogier Smit. Hij vreest dat hun geloofwaardigheid in het geding is gekomen. Dat zegt een insider tegen het weekblad Privé.

Frank & Rogier, Peter van der Vorst © Michel Schnater / Roland J. Reijnders

Frank en Rogier hebben de afgelopen maanden op vreselijk ordinaire wijze een huwelijksruzie uitgevochten via de media. RTL 4 wil niet bekendstaan als een of andere campingzender, dus met dit gedrag zijn ze in de top alles behalve blij. Frank, de senior van de twee, wil nu scheiden, maar wél door als duo. Maar wil RTL dat wel?

400.000 euro

Het is voor Frank altijd een droom geweest om een tv-carrière te hebben, maar de roem is uitgerekend Rogier naar het hoofd gestegen, meent hij. Dat Frank wél door wil als tv duo, is niet zo gek, omdat de heren 400.000 euro per jaar cashen bij hun kersverse werkgever. De vraag is echter of RTL mogelijk grond heeft om dit contract te ontbinden.

Het is evident dat de Frank en Rogier ná hun ordinaire ruzie niet meer de Frank en Rogier zijn die door RTL zijn binnengehaald. Eind vorige maand gingen de twee op gesprek bij RTL’s tv-baas Peter van der Vorst en het lijkt er volgens de Privé op dat hun tv-carrière nu op losse schroeven staat.

Peter geïrriteerd

Peter van der Vorst zou het tweetal hebben laten weten dat het nog lang niet zeker is dat er een vervolg komt op hun programma Frank & Rogier Checken In. Maar, zo zegt een tv-insider: “Naar buiten toe zal men bij RTL niet snel en gemakkelijk toegeven dat er rekening wordt gehouden met het einde van Frank en Rogier.”

Achter de schermen is Peter echter ‘not amused’, weet deze bron. “Peter van der Vorst was vriendelijk, maar maakte er geen geheim van dat hij geïrriteerd is over al het gedoe. Hij was ook van mening dat door het gekibbel en het geruzie hun geloofwaardigheid in het geding is gekomen.”

Kater

De ingewijde: “Hij wil pas na de jaarwisseling knopen doorhakken. Dat is zowel Frank als Rogier koud op zijn dak gevallen. Het lijkt mij niet vreemd dat zij na afloop met een kater naar huis zijn gereden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen