Dyantha Brooks: ‘Robbert Rodenburg grootste belofte van 2021’

Dyantha Brooks denkt dat Robbert Rodenburg de grootste mediabelofte is van dit nieuwe jaar 2021. Dat heeft de Shownieuws-presentatrice gezegd in De 5 Uur Show op SBS 6.

Gordon en Robbert Rodenburg Beeld: YouTube

Robbert Rodenburg heeft zich in rap tempo ontpopt tot een bekende YouTuber. Waar hij niet al te lang geleden nog moest rondkomen van zijn bijbaantje in Gordons koffiezaak Blushing, was Gordon onlangs te gast bij Robbert in zijn YouTube-show Open Kaart. Zelfs Hugo de Jonge schoof vorige maand aan bij Robbert.

Grootse talent

We gaan nog heel veel horen van deze Robbert, denkt Dyantha Brooks. “Robbert Rodenburg is een jongen die zijn eigen YouTube-kanaal heeft, waarop hij mensen interviewt. Ik vind het heel leuk dat je als kijker ook een beetje zijn groeiproces door kan maken.”

Robbert werd bekend als de beste vriend van Anna Nooshin. “Dat hij het eerst een beetje moest hebben van zijn vrienden, de Anna Nooshins van deze wereld, maar dat hij nu ook met een Hugo de Jonge zit. Natuurlijk is dat vanuit een Hugo de Jonge ook heel slim om de jongerendoelgroep te pakken.”

Interviewtalent

Dyantha ziet bij Robbert een onmiskenbaar groot interviewtalent. “Absoluut en het is volgens mij ook een jongen die heel veel wil doen met tv. Als ik naar hem kijk, denk ik: ik zie geen reden waarom dat niet gaat lukken. Hij ziet er leuk uit, hij ontwikkelt zich heel erg.”

Haar Shownieuws-collega Bart Ettekoven: “Wat hij doet is knap en er kijken honderdduizenden mensen naar zijn filmpjes, maar hij is het afgelopen seizoen wel heel erg in zijn eigen vertrouwde kringetje gebleven met bijvoorbeeld Estelle Cruijff.”

Kliekje

Begrijpelijk, vindt Dyantha dat. “Maar dat begrijp ik ook. Als ik een YouTube-kanaal was begonnen, had ik ook Patty gebeld van: ‘Gun je het mij dat jij even in die stoel gaat zitten?’”

Bart: “Ik heb gewoon niet zo heel veel op met dat kliekje waar hij in zit. Hij zit in die kliek met Koen Kardashian en Estelle Cruijff. Kansloos natuurlijk.”

Daar denkt Jan Roos overigens hetzelfde over. Hij kraakte Robbert Rodenburg onlangs tot op het bot af.

Open Kaart

Open Kaart met Gordon:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen