Jan Roos slaat terug naar Robbert Rodenburg: ‘Glimworm’

Jan Roos slaat keihard terug naar Robbert Rodenburg, de beste vriend van Anna Nooshin die momenteel furore maakt met BN’er-interviews op YouTube. Hij vindt deze knul een ‘glimworm’.

Jan Roos en Robbert Rodenburg © YouTube

Robbert Rodenburg heeft tijdens zijn interview met Glennis Grace keihard uitgehaald naar Jan Roos. Hij noemde hem niet alleen een ‘nare man’, maar schatte de leeftijd van de 43-jarige mediarelschopper ook op ’50 of 60′. “Voor mijn gemoedstoestand zou het heel goed zijn als deze man gewoon opsodemietert”, riep Robbert.

Glimworm

Nou, dat is Jan Roos niet van plan, vertelt hij in de nieuwste aflevering van RoddelPraat. Jan vindt Robberts interviewserie op YouTube, Open Kaart, verschrikkelijk. “Het is een verschrikkelijk programma. Hij zit een beetje te glimbollen. Het is een glimworm, die denkt: oh, ik mag met Glennis Grace praten en met Gordon! En met al dat andere afval.”

Het is een vreselijk type, vindt Jan. Hij vindt het vooral geestig dat Robbert van BN’ers verlangt dat zij hém ook vragen stellen. “Die jongen wil heel graag beroemd worden en daarom mag de BN’er ook iets aan hem vragen, terwijl ik denk: waarom moeten we ook weten wat die flapdrol van dingen vindt? Verschrikkelijk.”

“Stel nou dat ik als nietszeggende nul – want: wie is dat jongetje – iemand ga interviewen en dan tegen diegene zeg: ‘Ik heb iets leuks bedacht, je mag ook een vraag aan mij stellen.’ Niemand is toch geïnteresseerd in die jongen?”

Ordinair wijf

Voor Glennis Grace heeft Jan Roos ook geen goed woord over. “Het is een ordinair wijf natuurlijk”, zegt hij bijvoorbeeld.

Jan gaat graag in op de uitnodiging van Glennis en Robbert om met hen in gesprek te gaan. “Dat is prima. Robbert en Glennis: ik ga op jullie uitnodiging in. Ik denk dat ze in elkaars armen gaan huilen na vijf minuten in gesprek met mij. Nou ja, tenminste, ik denk dat Robbert huilend afdruipt en Glennis bij ome Jan op z’n schootje gaat zitten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen