Winston kende zijn kinderen vóór coronacrisis ook al vrij goed

Winton Gerschtanowitz vindt het leuk dat hij vanwege de coronacrisis meer tijd doorbrengt met zijn kinderen. Toch kende hij hen voor de crisis ook al vrij goed, heeft hij laten weten in De 5 Uur Show.

Winston Gerschtanowitz in Marble Mania © William Rutten

SBS 6-ster Winston Gerschtanowitz, die binnenkort begint met zijn nieuwe knikkershow Marble Mania, is vanwege zijn ondernemerschap altijd veel van huis geweest. Door de coronacrisis is er veel veranderd: hij heeft zijn gezin in het afgelopen jaar meer dan ooit gezien.

Mooie kant van corona

Een mooie kant van corona, vindt Winston dat. “Als ik dan iets positiefs probeer te pakken wat iets dichter bij huis is, dan denk ik toch wel dat het gezin op zich, als de deuren meer dicht zijn, het thuis leuk heeft. Of het nou een puzzel maken is, of het nou een spelletje doen is of samen koken…”

Leuke dingen met het gezin dus. “Daar heb ik in elk geval, hoe vanzelfsprekend dat ook lijkt, niet altijd de tijd voor gehad. Het feit dat we dat nu veel met elkaar gedaan hebben en doen, is voor mij in elk geval iets heel positiefs, wat voorkomt uit het negatieve wat we allemaal met z’n allen meemaken. Ik hoop dat meer mensen dat zo ervaren.”

Kinderen beter leren kennen?

Catherine Keyl daarop: “Ik ga een rare vraag stellen, maar heb je je kinderen beter leren kennen?”

Dat is volgens Winston niet het geval. Hij kende zijn kinderen voor corona ook al vrij goed. “Nee, ik ken mijn kinderen wat dat betreft wel. Het is niet zo dat ik zó weinig thuis ben dat ik op zondagavond moet zeggen: ‘Ik ben het, papa’, zo erg is het niet bij mij, maar ik ben wel lekker druk zeg maar. Ik heb ze niet beter leren kennen, maar ik heb ze gelukkig wel wat vaker gezien.”

Vergeten

Toch kan Winston niet wachten om weer terug te gaan naar normaal. “Ik moet zeggen: ik zou dit hele jaar het liefst zo snel mogelijk vergeten als ik heel eerlijk ben. Maar ik vind de veerkracht van ons allen best bijzonder, dat we ons zo kunnen aanpassen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen