Gordon: ‘Bedankt dat ik het via de media moest horen, Talpa’

Gordon vindt het vervelend dat hij via de media moest vernemen dat zijn dagelijkse talkshow met Patty Brard op de lange baan is geschoven. Dat zegt hij in de YouTube-talkshow Open Kaart van rising star Robbert Rodenburg.

Gordon en Robbert Rodenburg Beeld: YouTube

Het lukt Robbert Rodenburg, de beste vriend van Anna Nooshin, steeds vaker om grote namen te strikken voor zijn YouTube-talkshow. Hij houdt dan ook leuke, onderhoudende gesprekken met de sterren van het land. Ditmaal is Gordon aan de beurt en hij wordt door Robbert onder meer gevraagd naar zijn tv-ambities.

Noodlot

Dé grote ambitie van Gordon was juist om een dagelijkse talkshow te presenteren die is geïnspireerd op Dr. Phil. Hij kreeg het plan er doorheen bij Talpa, maar in maart sloeg het noodlot toe: op het allerlaatste moment werd het programma uit de uitzendschema’s gehaald vanwege de wereldwijde coronapandemie.

Het was verschrikkelijk, aldus Gordon. “Wat heel pijnlijk was, is dat een week voordat wij op zender zouden gaan met de talkshow van Gordon en Patty, een soort Dr. Phil meets Oprah meets Catherine, het doek viel voor dat programma. Dat kon gewoon niet”, aldus de presentator.

Via de media

Gordon moest het naar eigen zeggen via de media horen van zijn werkgever Talpa. “Er kon geen publiek meer in de studio zijn, de redactie werd ontslagen en het is op de lange baan geschoven, zeiden ze. Maar leuk om dat via de media te horen. Dat is wel echt heel pijnlijk, omdat ik daar echt zes jaar mee bezig ben geweest persoonlijk.”

Zo’n talkshow zou hij nog steeds graag brengen als de coronapandemie erop zit. “Het is niet meer op tv, weet je wel. Ik ben ook bij Dr. Phil geweest in L.A., waar ik een hele tour heb gehad. Ik heb die man ook ontmoet, allemaal ter introductie en voorbereiding van mijn eigen show. Dat is wel een dingetje.”

Nog geen andere plannen

Verder staat Gordon op een laag pitje bij SBS 6. “Ik weet nog niet wat de toekomst biedt. Er zijn op dit moment nog geen concrete plannen, maar we gaan een ander programma maken dat Ik Neem Je Mee heet. Dat doen we met alle presentatoren van SBS 6 en dat komt ook binnenkort.”

“Voor volgend jaar heb ik eigenlijk geen idee.”

De YouTube-talkshow met Gordon en Robbert:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen