Ali B ontkent gesprek met Peter van der Vorst, lacht om Albert Verlinde

Ali B ontkent dat hij met zijn baas Peter van der Vorst heeft gesproken over zijn wangedrag bij The Voice. Hij vindt het bovendien lachwekkend dat Albert Verlinde de tv-baas van RTL daartoe oproept.

Ali B © Shownieuws

The Voice of Holland is bedoeld als gezellige familieshow, maar achter de schermen gaat het er niet altijd gezellig aan toe. Er lekten vorige week beelden uit waarop Ali B zich buitengewoon agressief gedraagt. Peter van der Vorst moet hem op het matje roepen, riep Albert Verlinde in Shownieuws. Een dag later gaf Peter aan al met Ali gesproken te hebben.

‘Albert? Laat hem!’

Merkwaardig genoeg ontkende Ali dat gesprek gisterenavond voor de camera van Shownieuws. “Ik heb geen gesprek gehad met Peter van der Vorst. Ik heb hem oriënterend uitgelegd wat er aan de hand was. Dat was toentertijd al.”

Wat vindt hij van Alberts oproep aan Peter? “Ik snap dat Albert er een verhaal van maakt. Dan denk ik bij me eigen: die moet ook wat. Ha ha ha. Hij moet ook een programma maken. Laat hem. It’s all good. Ik vind het wel vervelend voor de mensen die ernaar kijken en er vervelende gevoelens bij krijgen, maar je weet toch: we zijn niet perfect.”

Opgeblazen

Het wordt allemaal opgeblazen, meent Ali. “Voor ons was dat niet tijdens de opname. Voor ons was het tussen de opname. Dat zien wij toch als privétijd, dus ja: we hebben daar gewoon ons akkefietje gehad. Overigens is het de tweede keer. Een paar jaar geleden hebben we dat ook gehad.”

“Ja, Waylon en ik moesten er gewoon om gelachen, weet je. We hebben gewoon gelijk contact gehad en hebben besloten: hoe gaan we hiermee om? We zeiden: ‘Wij weten wat er aan de hand is.’ Waylon en ik werken al zo lang samen en met echte vrienden krijg je wel eens ruzie, dat kan. Het was ook heel snel weer goed hoor tussen ons.”

‘Trap er niet in!’

De vrolijke maar ietwat naïeve Shownieuws-host Tooske Ragas na de Ali-instart: “Hij is weer zo charmant als we hem eigenlijk kennen.”

Showkenner Guido den Aantrekker: “Ja, ik trap daar niet in hoor. Het is een familieprogramma en er is echt niemand bij gebaat dat er hele ordinaire ruzies plaatsvinden en dat daarover gesproken wordt in een programma als dit, dus ik snap best dat hij dat een beetje downplayt. Maar het is natuurlijk echt gebeurd.”

‘Peter sprak Ali wél’

Guido denkt dat Peter Ali wel degelijk op het matje heeft geroepen. “Hij zegt dit nu, maar ik weet zeker: ik ken Peter goed, dat is een heel charmante kerel en hij doet het op zijn manier. Hij heeft hem waarschijnlijk toch wel even de oren gewassen.”

“Nogmaals: de belangen van zo’n programma zijn gewoon heel erg groot. Het is heel ordinair als dan twee van dit soort toppers met elkaar staan te bekvechten en misschien wel meer, dus ik weet zeker dat erover gesproken is. Hij badineert dat nu een beetje, dat mag hij ook.”

Fragment

Ali B in Shownieuws:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen