Roy Donders voelt zich soort Temptation-god na Turkse liposuctie

Tv-realityster Roy Donders voelt zich een soort Temptation Island-god nu hij een liposuctie heeft ondergaan in Turkije. Hij treedt in zijn nieuwste videoclip half ontbloot op, zonder t-shirt.

Roy Donders © YouTube

We krijgen Roy Donders te zien terwijl hij danst in een beige pak met daaronder een ontbloot bovenlichaam. “Ik dacht nu van: ik ben natuurlijk naar Turkije geweest, ik heb alles helemaal strak laten zuigen, dus ik dacht: nu is het moment om die buik te showen”, legde hij gisteren uit in Shownieuws.

Roy trots op buik

Roy is heel trots op zijn buik en wil dat laten zien aan de rest van Nederland. “Ja, ik laat gewoon zien wat ik in huis heb. Plus: heel veel mensen hadden zoiets van, ja: nu gaat hij naar Turkije, zal het allemaal wel goed komen? Nou, nu kan heel Nederland zien dat het goed is gekomen.”

Heel fijn dat het is gelukt, maar of er nu wél iemand zit te wachten op Roy zonder shirt is nog maar de vraag. Merkwaardig genoeg wordt het allemaal nog erger als Roy zich verderop in de videoclip wél volledig aankleedt. Wie dacht dat zijn huispakken al wanstaltig waren, heeft de rest van zijn garderobe nog niet gezien.

Guido kritisch

Guido den Aantrekker, deskundige in Shownieuws, vindt het allemaal maar een merkwaardig tafereel. “Ik had wel het idee dat hij zijn gezin met een schuursponsje heeft gewassen”, bitcht hij.

Het is natuurlijk flauw om iemand te beoordelen op zijn uiterlijk, maar Roy zoekt zelf ook wel heel erg de randjes op.

Videoclip

De bewuste videoclip:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen