Zondagse talkshow Humberto Tan al op 10 januari in première bij RTL 4

De nieuwe zondagse talkshow van Humberto Tan, getiteld Humberto, gaat al op 10 januari in première op RTL 4. Het programma zal wekelijks te zien zijn om 22.15 uur. Dat heeft de tv-zender laten weten.

Humberto Tan © RTL

RTL 4 heeft ervoor gekozen om zijn late talkshow (doordeweeks Beau of Jinek) ook door te trekken naar de zondag, maar dan met Humberto als presentator. Zijn programma zal vooraf worden gegaan door de Chantal Janzen-show Beat The Champions en de satirische talkshow RTL Exclusief van Beau van Erven Dorens.

Humberto

Heel veel kan RTL 4 niet kwijt over Humberto. Er is natuurlijk ook niet zo veel te melden: het is gewoon een talkshow, waarin de presentator met gasten praat over de actualiteit. Of, zoals RTL het noemt: “Humberto is een show vol actualiteit, sport en entertainment.”

Net als Beau en Jinek zal Humberto live vanuit Studio Artis in Amsterdam komen. “Daar spreekt Humberto met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt in actuele onderwerpen uit het weekend.”

Traditie

RTL 4 hoopt op deze manier een traditie op te bouwen. “Humberto is dé afsluiting van het weekend met wekelijks muziek (akoestisch) én een vooruitblik op de week die volgt.”

Naast de wekelijkse zondagavond zal Humberto in de sportzomer van 2021 de presentatie op werkdagen voor zijn rekening nemen.

Concurrent Op1 liet eerder weten in 2021 óók met een zondageditie te komen.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen