‘Sonja Bakkers drankorgel gebruikt Boulevard voor charmeoffensief’

Evert Santegoeds ziet het exclusieve Boulevard-interview met Barry van Suijdam, de dronken vriend dan wel ex-vriend van Sonja Bakker, als een charmeoffensief. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in Shownieuws.

Barry van Suijdam en Evert Santegoeds © RTL / SBS

RTL Boulevard had vrijdagavond een flinke primeur. Het lukte verslaggever Aran Bade om een van de twee hoofdpersonen uit de grootste showbizzrel van dit moment te interviewen: Barry van Suijdam ging diep door het stof en nam de schuld op zich van zijn gezinsdrama met Sonja Bakker. Concurrent Shownieuws kon later op de avond niet anders dan de beelden van RTL Boulevard integraal uitzenden.

Eerste stap

Het onthullende interview werd bij Shownieuws becommentarieerd door Evert Santegoeds. “Dit is de eerste stap van zijn charmeoffensief. Hij gaat best diep in zijn mededeling dat het wel aan hem ligt en de drank verkeerd is gevallen. Hij heeft hulp gezocht en neemt nu voor de nationale televisie de schuld op zich”, legde hij uit op SBS 6.

Wat is nu de stand van zaken? “Het is in elk geval een eerste stap en het is denk ik voor iemand als Barry heel wat om het zo op deze manier te doen. Hij zegt dat ze wel appcontact hebben. Sonja heeft ons laten weten dat ze er met haar kinderen het beste van aan het maken is en dat ze rust wil hebben.”

Verzoening

Helpt zo’n tv-interview bij een eventuele hereniging van Barry en Sonja? Sonja wil helemaal niets zeggen. “Over een verzoening heeft ze tegen ons niet gesproken. De kerst staat wel voor de deur”, zegt Evert.

“Of het voor het eerst is dat er zoiets voorgevallen is, zal meespelen in de beslissing van Sonja. Je ziet bij mannen die zich zo laten gaan in een taxi wel dat het meestal een patroon is. Vooral als je hulp gaat zoeken geef je zelf ook wel aan het probleem te onderkennen.”

Fragment

Shownieuws kunt u terugzien via KIJK.nl. Het Boulevard-interview met Barry ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen