RTL-ploeg nét weg bij Sonja Bakker toen gezinsdrama plaatsvond

De dramatische gebeurtenis in de relatie van Sonja Bakker en Barry van Suijdam voltrok zich vrijdagavond slechts enkele uren na het vertrek van een cameraploeg van RTL Boulevard.

Sonja Bakker en Barry van Suijdam © RTL Boulevard

Sonja Bakker heeft een nieuw boekje te promoten en liet zich daarom vorige week thuis interviewen door onder meer Shownieuws, waar haar gezicht er nogal verbouwd uitzag, en RTL Boulevard. Namens het RTL-programma kwam Aran Bade langs, die zowel Sonja als haar vriend Barry voor de camera kreeg. Het stel zag er toen nog erg gelukkig uit.

Bizarre wending

Enkele uren later, op vrijdagavond, voltrok zich echter een regelrecht gezinsdrama waar zelfs de politie aan te pas is gekomen. Het nieuws is gisteren onthuld door de Story en sindsdien staan de showmedia er bol van: de politie heeft inmiddels bevestigd dat zij Sonja Bakker in de nacht van vrijdag op zaterdag te hulp zijn geschoten.

Wat is er precies gebeurd? Story-baas Guido den Aantrekker legde het gisteren uit in Shownieuws: “Het is best heftig nieuws. Het kwam zaterdag bij Story binnen en hebben dit onderzocht. Er is vrijdagavond een feest geweest in Hoorn waar Sonja en Barry bij aanwezig waren. De sfeer heeft daar zich kennelijk zodanig ontwikkeld dat er sprake was van een dreigende situatie.”

Dreigende situatie

Die dreigende situatie was voor omstanders dermate alarmerend dat de politie werd ingeschakeld. “Toen ze terugreden naar hun villa in Bergen hebben de mensen die achter zijn gebleven de politie gewaarschuwd en die politie stond hen al op te wachten in Bergen, in de straat waar zij wonen”, aldus Guido.

En toen? “Wat wij van buurtbewoners hebben gehoord is dat Barry daar de auto uit gevlucht zou zijn en dat Sonja compleet overstuur is opgevangen door de politieagenten. Ze zijn tot 2.30 uur bij haar thuis gebleven.”

Reactie Sonja

Wat zegt Sonja er zelf over? “Ik heb zelf Sonja gesproken zondag en die was ontzéttend ontdaan. Ze heeft ook aangegeven dat ze er de voorkeur aan geeft om hier verder niet inhoudelijk op in te gaan.”

“Ik maakte me best een beetje zorgen om haar, want het is niet de eerste keer dat er wat te doen is om Barry. Ik ken beide overigens vrij goed en het zijn heel sympathieke mensen in de omgang.”

Boulevard was net weg

Sterverslaggever Aran Bade van RTL Boulevard kijkt erg op van het nieuws, omdat hij het koppel enkele uren daarvoor nog interviewde. “Het opmerkelijke is dat wij daar een paar uur daarvoor nog waren. Barry was er toen, de nieuwe boekjes van Sonja werden ingepakt. Het was een komen en gaan in dat huis, maar heel gemoedelijk. Ze zijn daarna een hapje gaan eten in Hoorn en de grote vraag is: wat is er die avond gebeurd?”

Sonja wil niet met Aran praten. “We hebben Sonja echt de hele dag proberen te bellen. Normaal neemt ze gelijk op en dan vertelt ze hoe het zit, maar deze keer geen enkel signaal van Sonja. Ze reageert nergens op en dat maakt het wel zorgelijk. De buurtbewoners hebben echt gezien dat het daar uit de hand is gelopen.”

Het is echt bizar, vindt Aran. “Barry en Sonja hebben al een aantal jaar een relatie en zitten ook met vastgoed helemaal in elkaar. Wat er precies aan de hand is, proberen we zo snel mogelijk achter te komen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen