Na gezinsdrama: vriend Sonja Bakker zegt sorry in RTL Boulevard

Het is Aran Bade gelukt om een een-op-een-interview te regelen met Barry van Suijdam, de vriend dan wel ex-vriend van Sonja Bakker. Hij trok vanavond het boetekleed aan in RTL Boulevard.

Barry van Suijdam en Aran Bade © RTL Boulevard

De showmedia schrijven nu al ruim een week over het bizarre gezinsdrama dat twee weken geleden plaatsvond tussen Sonja Bakker en Barry van Suijdam. Het liep zó uit de hand dat zelfs de politie moest uitrukken. Sonja Bakker wil de media hier niet over te woord staan, maar Barry heeft wél ja gezegd tegen een uitgebreid tv-interview.

‘We willen rust’

Barry van Suijdam gaf het interview vandaag aan Aran Bade van RTL Boulevard met als doel om de rust terug te brengen in hun relatie en speculaties tegen te gaan. “We willen rust, ik wil rust. Sonja wil heel veel rust. Ze heeft al een slechte periode, nog steeds. Ik dacht: ik kom wat vertellen en ik trek het boetekleed ook aan. Dat is ook zo.”

Wat is er gebeurd? “We hadden een hotel geboekt met het idee om er te slapen. We hadden echter ook een chauffeur geregeld met het idee: mochten we teruggaan voor ons kind en de oppas, dan hebben we een chauffeur. Ik had veel gedronken. De drank is bij mij een beetje fout gevallen.”

Kwade dronk

Barry had naar eigen zeggen een nogal kwade dronk. “We stappen in de auto en raken als een echt oud echtpaar in een gekibbel met heel veel ruzie. Ik werd best wel verbaal agressief. Niet dinges, maar echt verbaal. En de chauffeur, terecht, begon zich er ook mee te bemoeien en trapte op de rem.”

Wat gebeurde er toen? “Ik heb dingen gezegd waar die jongen behoorlijk van geschrokken is en die heeft de politie gebeld. Terecht, want als ik hoor wat ik allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop, dan heeft hij goed gehandeld.”

‘Het komt goed’

Volgens Barry komt het allemaal weer goed met Sonja, alhoewel ze nu niet meer samenwonen. “Dat komt goed. Daar ben ik heel zeker over. Ik hou heel veel van haar en ze houdt ook heel veel van mij.”

Aran Bade later in de uitzending van RTL Boulevard: “Sonja staat er toch heel anders in. Barry wil echt spijt betuigen en maakt een knieval naar Sonja, maar er is gewoon heel veel gebeurd.”

“Ik denk dat er echt een vertrouwensbreuk heeft plaatsgevonden. Sonja beschermt haar gezin op dit moment en wil rust en privacy. Ik denk dat er heel wat moet gebeuren, willen zij weer bij elkaar komen.”

Fragment

Het item uit RTL Boulevard kunt u onderstaand bekijken:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen