Sinterklaas schuift aan bij VI: goedheiligman ranziger dan ooit

Het is een heuse traditie geworden in Veronica Inside: elk jaar weer kruipt ‘directeurtje’ Marco Louwerens rondom Pakjesavond in de huid van Sinterklaas. Dit jaar was de VI-Sint ranziger dan ooit.

Sinterklaas in VI © Veronica Inside

De gimmick is dat Marco Louwerens’ vertolking van Sinterklaas een behoorlijk vunzige is: Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen liggen er steevast om in een deuk. Dit jaar was de VI-Sinterklaas misschien wel ranziger dan ooit. Van anuscrème tot masturberen met een kaasrasp: het kwam allemaal voorbij.

Sinterklaas is er weer

Marco Louwerens wordt door de mannen van Veronica Inside steevast ‘directeurtje’ genoemd. Hij houdt zich als tv-directeur van Talpa Network veelvuldig bezig met het programma, met name als de mannen weer eens bonje met elkaar hebben. Het was nog maar de vraag of hij dit jaar wéér zou optreden als Sinterklaas, maar hij heeft het gedaan: hij kwam gisteren langs.

Het begon al toen de VI-Sinterklaas de studio in kwam lopen en iemand uit het publiek aansprak. “Ah, jij bent er ook! Ik heb je brief ontvangen en ik heb het even nagekeken en je moet die zalf echt aan de binnenkant van je anus proberen.”

NSB’er

De VI-Sinterklaas ging vervolgens aan tafel zitten. “Zo, jongens, hoe is het hier? Nog wat gebeurd het afgelopen jaar?! Ha ha ha! Dit hou je toch niet voor mogelijk, stelletje mafkezen! Alsjeblieft, zeg. Ach, meneer Wilfred ook, dat is toch ook sneu? Waar u allemaal voor bent uitgemaakt… Ik heb het even in mijn boek gelezen, maar: ‘Judas’, ‘verrader’, ‘NSB’er’… En dat waren alleen nog maar je vrienden! Ha ha ha.”

Als Sinterklaas maakte Marco Louwerens ook nog een behoorlijk pittige grap over de vrouw van Johan Derksen: “Dat is echt een ijskoude hoor, die vrouw. Als die d’r benen van elkaar doet, dan slaat bij de buren automatisch de verwarming aan!”

Kaasrasp

En toen moest de masturbatiegrap van de VI-Sinterklaas nog komen. “En dan meneer René ook. Die is gewoon getrouwd, die is er helemaal ingeluisd, die is verbonden in de echt. Ik zeg maar zo: meneer Jan, ik trek me nog liever af met een kaasrasp!”

Wilfred Genee lachend: “Ik hoop zo dat mijn kinderen al op bed liggen!”

Tot slot maakte de VI-Sint nog een grap over Feyenoord: “Meneer Jan, Feyenoord en Sinterklaas hebben ook veel met elkaar gemeen hè? We zijn allebei in het rood en wit, en niemand gelooft er meer in!”

Fragment

Het hele item kunt u zien op de website van Veronica Inside, een kort fragment ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen