Stiefmoeder kind overleden: ‘Gaat Bridget condoleren of niet?’

Nathalie Hoop, de assistente van Hans Klok, is op 43-jarige leeftijd overleden. Ze is de stiefmoeder van het kind van Bridget Maasland. Critici vragen zich af: gaat de presentatrice condoleren of niet?

Bridget Maasland Foto: NPO

Na een lang ziekbed is Nathalie overleden aan de gevolgen van kanker. Ze is getrouwd met Pepijn Padberg, die samen een zoon heeft met Bridget. Volgens Hans Klok was Bridget meedogenloos tijdens Nathalie’s ziekbed.

IJskoud

Hans klapte eerder dit jaar uit de school en onthulde dat Bridget een ijskoude opstelling had jegens Nathalie. Ondanks haar zeer ernstige ziekte, liet Bridget tot zijn verbijstering nooit iets van zich horen.

De verbijsterde illusionist onthulde: “Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen. Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat.”

Bridget gedroeg zich buitengewoon kinderachtig, zei Hans. “Bridget en haar ex-man Pepijn waren al uit elkaar toen hij Nathalie ontmoette, maar toch blijft het een ding voor haar dat zij nu samen zijn.”

Onmenselijk

Hans: “Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: ‘En nu is het klaar.'”

Het was al vrij onmenselijk dat Bridget haar schouders ophaalde voor de zeer ernstige gezondheidsconditie van de stiefmoeder van haar kind. Hopelijk verkrijgt ze het wel over haar hart om Nathalie’s nabestaanden te condoleren na deze verdrietige gebeurtenis.

Hans en Nathalie

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen